Bende ykm ye cikiyom
Mehmet yarin calisiyor musun
O saatteydi Balibeyim ama baktım ses yok kimsede yattım uyudum bende
Mutlu abi rasgele mi denir artık bilmiyorum ama iyi avlar sana .![]()
Daha gelicek var mi bekliyoruz 22 motor olduk
alet kimindir bilmiyorum ama dediği gibi o kmde bence. fakat o para o alet çok bi er6f alınabilir o parayaselam bursa mt...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifir-ayarinda-cbf-500-107157738/detay
motoru tanıyan bilen var mı? sizce nasıl ..saygılar
dun gece gumedeydım sabaha kadar uyku uyumadım.arkadas bı aksam daha kalalım deyınce ben yattım uyudum. cengızler golyazıya gelmısler.bılmem kackez benı aramıs cengız saat 1 gıbı uyandım telefon calıyo baktım cengız arıyo.senı beklıyoz dedı.benım bulundugum yer koyun 7-8 km dısında celtık tarlasında.yanıma bıkac vurulmus ordek alıp cıktım traktorle koye dogru ordan arabayla golyazıya gıdıcektık.koye geldım cengız bıkac kez daha aramıs ve mesaj atmıs.bız donuyoruz abı dıye.bılgısayarı arj edıp dondum tekrar gumeye.suan gumedeyım.av a devam yanı.yarın bursaya gelınce once cengızın tükkan a gıtcem sorayım bakam hem cagırıp hem gıdıoz abı demek nassı oluyomus.cay soylerse ancak oyle barısırım kendısıyle....(kac ordek vurdunuz dersen av bereketli masallah)nabtın sen mutlu abi![]()