- Konu Yazar
İyi Günler. Ben İstanbul'dan 21 yıllık bir adet Ahmet.. Uzun süredir Cruiser motor araştırırken bir anda karşıma supermotolar çıktı. Ve İstanbul asfaltlarının dilinden anlayan 2 teker kesinlikle bu cihazlar dedim. İşte o sözler adeta sonum oldu. Hiç bir yerde bu aletlerle ilgili detaylı bilgi bulamadım. Kimsenin yeteri kadar ilgi göstermediği bu aletlere günden güne içim ısınıyor. Gelelim sizlerden destek beklediğim noktaya;
Elimde 4 bin liraya yakın para bulunmakta bunun bir kısmını Honda eğitim merkezine vereceğim bir kısmıyla da kask vs alacağım. (matematik sorusu gibi giriş yaptım farkındayım
) 3bin lira civarına cross dönmesi olmayacak, benim gibi bir acemi için bakımdan bakıma koşturmayacak, Ve az yakacak bir SuperMoto önerisi istiyorum.. Ben çok araştırdım bir Türlü bu fiyata supermoto bulamadım. Zaten pek tanınan bir tarz olmadığından kimseyede soramadım. Sizlerden yardım bekliyorum şimdiden sağolun..
Elimde 4 bin liraya yakın para bulunmakta bunun bir kısmını Honda eğitim merkezine vereceğim bir kısmıyla da kask vs alacağım. (matematik sorusu gibi giriş yaptım farkındayım