Eyvallah rıdvan , aslında en masrafsız çözüm..
vesselam..
vesselam..
Valla burda kar atıştırıyor, gece eksilere düştü.Gündüz 0-1 derece falan bu ara.Yarın zonguldağa gidecem :thumleft:Havalar biraz soğudu hemen forum sessizleşmiş, tatlı su motorcuları çıkın ortaya.![]()
Sonax ın spreyini aldım.Açıkçası buğu önlüyor evet.Ancak görüş netliğini kaybediyosun.Bu daha kötü bi durum oluyor.Aslında ben uzun yolda buğu problemi yaşamıyorum.Şehir içinde yavaş giderken oluyor.Ama buğu önleyici çözüm değil.Pinlock şart :cat:Bugu önleyen sprey gercekte ise yarıyor mu a dostlar?
Camda işe yarıyorsa vizörde de yaraması gerekir. Kaskta hiç denemedim.
Denedim yaramıyor.Üstte yazdım nedenini![]()
Sonax ın spreyini aldım.Açıkçası buğu önlüyor evet.Ancak görüş netliğini kaybediyosun.Bu daha kötü bi durum oluyor.Aslında ben uzun yolda buğu problemi yaşamıyorum.Şehir içinde yavaş giderken oluyor.Ama buğu önleyici çözüm değil.Pinlock şart :cat:
Havalar biraz soğudu hemen forum sessizleşmiş, tatlı su motorcuları çıkın ortaya.![]()
Bugu önleyen sprey gercekte ise yarıyor mu a dostlar?
Sende dene bi bakalım.Bu arada ben gündüz denedim.Geceyi düşünemiyorum bile..Sanıyorum ki yağlı gibi bir madde olduğu için ışığın vizörün sürekli hafif ıslakmış gibi olmasını sağlayıp karşıdan gelen ışığı kırılmasına sebep oluyor. Sırf bu sebepten arabada yağmur kaydırıcı falan kullanmıyorum hatta silecek suyuna bile sadece su koyarım her zaman. Ama sürekli gece sürüşü yapılmıyorsa şu kış aylarında kabul edilebilir bir ölçüdeyse kullanılabilir. Benim pek buğu sorunum yok ama bagajda bir buğu önleyici vardı diye hatırlıyorum eğer bulabilirsem yarın denerim, her vizörde aynı sonucu vermeyebilir.
Sende dene bi bakalım.Bu arada ben gündüz denedim.Geceyi düşünemiyorum bile..
merhaba gençler bende Hyosung aquila 250 var bir kaç ay önce aldım şimdi akünü çıkarmak istiyorum bulamıyorum![]()
Bulamamış olmak için önce aramış olman gerekir. Aramış olsaydın da dışarıdan bakıldığına etrafı kapalı olduğu için görülmeyen ve akünün sığabileceği tek yer olan sele altında olduğunu tahmin edebilirdin. Aküyü sökmek için de; anahtarla seleyi çıkar, sağ yan kapağın alt tarafındaki vidayı gevşet, kapağı önce üst tarafından kendine doğru çek sonra yukarı doğru çekerek çıkar, karşına çıkan flaşör ve sigortaların bulunduğu plastiğin iki yanındaki vidaları söküp o parçayı çıkar, kısa devre yaptırmadan akünün kutup başlarını sök ve aküyü çıkart.
merhaba gençler bende Hyosung aquila 250 var bir kaç ay önce aldım şimdi akünü çıkarmak istiyorum bulamıyorum![]()
Havalar biraz soğudu hemen forum sessizleşmiş, tatlı su motorcuları çıkın ortaya.![]()
Herkese selamlar!
@Rushdi hoşgeldin, hayırlı olsun
Şimdi malum kış ayları, istanbul da inanılmaz zor 2 teker üstünde sadece 15km işe git-gel bile.. 4 teker birazcık düşünür gibi oldum, lakin Rıdvan ın ufak bir yorumu o birazcık düşünmemi de katletmeye yetti![]()
neyse sadede geliyorum, şiddetle trike mevzusuna girmek var aklımda, ama maalesef ucuz yollu olmak zorunda, hala GV250 nin kredisini ödüyorum;önümüzdeki 2 sene ödemeye devam edeceğimsahibinden de aşağıda linkini verdiğim cihazı gördüm, hoş duruyor. Sizin fikriniz nedir beyler? En nihayetinde 5000 tl nin üstüne çıkmadan eli ayağı düzgün trike var mıdır bildiğiniz?
Şimdiden teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kaslik-nakitte-saka-gibi-fiyat-96099636/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Geçen hafta sabah işe gidiyordum, saat 05.30 gibi,diğer tüm teşkilat şahane fakat maalesef parmak uçları kesik eldivenim vardı..soğuk hava ayrı bişey hocam...valla...çığlık atıyodum havalimanı kavşağına girerken "ölüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaauuuğğğğmmm" diye motorun üstündeo yüzden lütfen; şefkatle yaklaşın tatlı su motorcularına
![]()
...eve dönünce yüklerim birkaç resim işteyim bu bilgisayarda yok![]()
bence beynin sana oyun oynuyorKafan mı güzel, ne içtin ne ettin?Trike dediğin alet de gayet açık hava ve tüm hava şartlarından etkileniyor, kışla arasını nasıl bağladın bu aletin. Sen o 5000 TL'nin 1/10-1/5 tutarını korumaya versen kar yağarken bile üşümez rahat rahat gidersin işine. Ellerin için de estetiği boş verip şu kuryelerin kullandığı elcik korumalardan alsan (25-30 TL) ellerin servisteki kadar bile üşümez. Şimdi yazını tekrar okurken fark ettim de "parmak uçları kesik eldiven" yazdığını gördüm sanki ya da beynim bana oyun oynuyor. :silent:
Kafan mı güzel, ne içtin ne ettin?Trike dediğin alet de gayet açık hava ve tüm hava şartlarından etkileniyor, kışla arasını nasıl bağladın bu aletin. Sen o 5000 TL'nin 1/10-1/5 tutarını korumaya versen kar yağarken bile üşümez rahat rahat gidersin işine. Ellerin için de estetiği boş verip şu kuryelerin kullandığı elcik korumalardan alsan (25-30 TL) ellerin servisteki kadar bile üşümez. Şimdi yazını tekrar okurken fark ettim de "parmak uçları kesik eldiven" yazdığını gördüm sanki ya da beynim bana oyun oynuyor. :silent: