[Bursa - MT]

ctesi aksam ördek avı planlıyorum.14 te mudanya ordan kbey e gıdeyımde bi ava cıkayım.2012 nın kapanıs avınıda yapalım bakarsınız yılbasılık bıseyler olur.

:bounce:Akşamki eğlenceli ve güzel gece için arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,yani haftanın tüm yorgunluğunu stresini attım yine.Zekonun büyük düşünce planınıda çok tutum.Yalnız oo isim,simge olayına hala gülüyorum,yahu 3 saat nasıl geçti,zaman deparmı attı neydi annamadım,:thumleft:...

:bounce:Coşkun bu soğukta fazla kişiye yemez ancak eğer hava yağışlı değilde kuru gösterirse biz yol mayyakları haftaya pazar Söğütalan,mağaralı,göletli,ateş yakıp ısınmalı,ısınırkeni sucuk kızartmalı gezimizi yapalım kararı aldık...:cat:

Mutlu abim şu pilanı bi anlat akşam arkadaş gelicek ankaradan misafir belki onuda alır gelirim gideceğimiz yer neresi kaçta gidip gelinir otomobille gidilirmi kamp atmaya müsaitmi ne yer ne içeriz anlat abi bişeyler keserim kendimi yoksa :) :) :)

Mutlu abim şu pilanı bi anlat akşam arkadaş gelicek ankaradan misafir belki onuda alır gelirim gideceğimiz yer neresi kaçta gidip gelinir otomobille gidilirmi kamp atmaya müsaitmi ne yer ne içeriz anlat abi bişeyler keserim kendimi yoksa :) :) :)
plandan ne kastettın anlamadım hamzacım.av derken gumeye gıdıcem ben boyle muhre ordeklerı cakıyoruz suya yukarıdan gecen yabanı ordeklere bagırıyolar (aga nereye gıdıyonuz bız burdayız dıyolar bı nevı)onumuzdekı uya konan ordekler ates edıyoruz bızde bam bam..bı nevı tuzak yani.simdi burdan bunu yazınca doga manyakları cıkar derkı katledıyosunuz.peşinen soyleyeyım ben bu yıl manyas kus cennetıne 21 tane dişi 6 tanede erkek ördek salmıs bırıyım.yıda 3-4 kez ava gıdın bırı olduguma gore bır dısı ordegın buyuttugu yavrları dahı vuramam.benımkatkım daha fazla dogaya.

10 gibi inegölden cıkabilirim akşam abi geç olur sanki yoksa gelip vurmaya calıştığın ördekleri zevkle kovalardım...

10 gibi inegölden cıkabilirim akşam abi geç olur sanki yoksa gelip vurmaya calıştığın ördekleri zevkle kovalardım...
yanlız gelırsen bu dedıklerın olr.ama yanına cengızı alırsan kusura bakma adam dunyaya mangal yapmaya gelmıs.evden ısyerınden 3 km oteye gıderken motora mangal telını koyuyo .yanı o ordekler vurulacak mangalda yanacak duruma ggelır yanı hıc merak etme.

Bana iki kişilik kalacak yer lazım gelirim ama dönmek çok koyar be abi...
Haktan gel san ellerimle közde kahve yapayım kardeşim kahve tayfasını topla :)

yarın gezı varmı arkadaşlar kım nereye gıdıyor bı yazın da

mutlu abı hamzayı terkettım o benı aldatıyor gelmem onla.. avlıycaksan pışırmeye gelırım ordeklerı.. içlerını bı guzel doldururum pişirmeden.. basarım tereyağını ve bırkaç baharat çeşıdını.. kabukları soyulmuş domates ve bır kaç dış sarımsakla nar gıbı olur o.. dışınada bıraz mısır unu bulandırdıkmı değmeee... sac da bıde bazlama çakarım tereyağlı sıcak sıcak ahh ahh

:bounce:Akşamki eğlenceli ve güzel gece için arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,yani haftanın tüm yorgunluğunu stresini attım yine.Zekonun büyük düşünce planınıda çok tutum.Yalnız oo isim,simge olayına hala gülüyorum,yahu 3 saat nasıl geçti,zaman deparmı attı neydi annamadım,:thumleft:...

:bounce:Coşkun bu soğukta fazla kişiye yemez ancak eğer hava yağışlı değilde kuru gösterirse biz yol mayyakları haftaya pazar Söğütalan,mağaralı,göletli,ateş yakıp ısınmalı,ısınırkeni sucuk kızartmalı gezimizi yapalım kararı aldık...:cat:

Gerçekten güzel ve keyifliydi anlatılanlar kesinlikle uygulamaya koyulmalı diye düşünüyorum.Uzun yol hepimize iyi gelecek.Hocam vitesliye geçmeyi düşündüğünüzde hangi türü tercih edeceğinizi merak ediyordum,sormayı unuttum...

yarın gezı varmı arkadaşlar kım nereye gıdıyor bı yazın da

mutlu abı hamzayı terkettım o benı aldatıyor gelmem onla.. avlıycaksan pışırmeye gelırım ordeklerı.. içlerını bı guzel doldururum pişirmeden.. basarım tereyağını ve bırkaç baharat çeşıdını.. kabukları soyulmuş domates ve bır kaç dış sarımsakla nar gıbı olur o.. dışınada bıraz mısır unu bulandırdıkmı değmeee... sac da bıde bazlama çakarım tereyağlı sıcak sıcak ahh ahh
bu adam ne anlatıyor boyle...bunların gercegını yapmayan fatıh urekle aynı reklam fılmınde oynasın emı.cengız ben suanda gumedeyım.ara ara gırıp bakıcam malum sureklı acık olursa sarj yetmez.ben gelene kadar arkadas 1 tane yesılbas ordek vurmus zaten.sabaha kadar ne olur bılemem.kısmetımız varsa bıkac tane daha vurursak senın anlattıgını yapman ıcın cok oyle uzaklara degıl golyazı felanda olur ortak noktada bulusalım baharatmı katıyon domatesmı soyuyon napıyon gorelım bakalım.....

heykele çıkıyorum şımdı.. varsa oralarda arkadaşlar bı çağrı bıraksınlar 5548193873

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar