Operatör Tavsiyesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba;
AVEA'da 1000 dakika tarifesinde olduğum halde faturam 50 liranın altına düşmüyordu. BİMCELL'in piyasaya çıkmasıyla kontörlü tarifeye geçtim ve aylık 10 lira yetiyor.Bunda bütün GSM operatörlerinin "Dakika" adı altında saniyeleri düşük göstermelerinin ama aralarında BİMCELL'in hem saniyeyi uzatmasının hem de "6 saniye" uygulamasının etkisi çok fazla.
Sırasıyla Turkcell,Telsim ve AVEA'nın en avantajlı paketlerini kullanmış biri olarak yazıyorum.

Not: Reklam amaçlı yazmadım,forum üyesi bir kişinin bile işine yaraması beni mutlu eder.

Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Avea'da 1000 dakika yetmiyor ama Bimcell'de 100 dk yetiyor. :silent: Avea kullanmıyorum ama Avea'nın ücretlendirme periyodu yine 6 saniye olan 100 dakikalık paketi 5 TL.

avea kullanıorum 30tl kontur yüklüom ve 150dk heryöne veriyo sonra 20tl ye250dk heryöne 250sms 250mb internet yapıyorum bana 10tl kalıyo telsiz ücreti düşüyo 8,60tl kalıo 400dk yetio 1 ay bimcell heryerde çekmez falan bide birini ararız adam dalga geçer bimcel die bilmiom yani:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
avea kullanıorum 30tl kontur yüklüom ve 150dk heryöne veriyo sonra 20tl ye250dk heryöne 250sms 250mb internet yapıyorum bana 10tl kalıyo telsiz ücreti düşüyo 8,60tl kalıo 400dk yetio 1 ay bimcell heryerde çekmez falan bide birini ararız adam dalga geçer bimcel die bilmiom yani:)

Altyapı AVEA.

Superonline ttnet ilişkisi gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

Avea'da 1000 dakika yetmiyor ama Bimcell'de 100 dk yetiyor. :silent: Avea kullanmıyorum ama Avea'nın ücretlendirme periyodu yine 6 saniye olan 100 dakikalık paketi 5 TL.

250 dk BİMCELL 10 tl. Saniye uygulaması gerçekten farkettiriyor. Her operatöre sabit tarife.

bende baktim simdi bimcell e cok mantikli gercekten adamlar en azindan birsuru cart curtla kafa karistirmiyor tek tarife diyor. internet siteside cok basitmis:):):) tek tarife. digerlerine giriyorum arada bul devamli kafa karistirmalar. aslinda gecilebilir bimcell e. sanirim baska operatorlerin altyapisini kullaniyorlar. onun icin digerleri ne kara cekersu buda o kadar ceker sanirim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Telefonu muhabbet için değilde sadece iletişim için kullanan insanlar bimcell i incelesinler gerçekten çok mantıklı.

Ben avea kullanıyorum memnunum, tarifemde çok güzel ama alıma açık değil kapalı.

500 dk her yöne
1000 sms her yöne
sınırsız internet

30 tl ödüyordum, geçenlerde taahhüt istediler verdim 23 tl ye mi ne düştü fiyat.

Bu arada 100 sms in 998 tanesini kullanmıyorum.
500 dk nında 200 250 si ni kullanmıyorum.
İnterneti sömürüyorum ama :)

Fena reklam kokan hareketler bunlar.. Varoluşuna bile gıcık oldugum BIM grubuna para kazandırmak garip gerçekten.. Ama serbest piyasa, serbest ekonomi.. Tarifeleri bu kadar ucuz sa kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim..

bende uzun zamandan beri araştırıyordum 8 yıllık Turkcell kullanıcısıydım ama istediğim paket yoktu vodafone a geçtim 750 dakikda 5000 sms face twit ücretsiz 35 lira

Telefonu muhabbet için değilde sadece iletişim için kullanan insanlar bimcell i incelesinler gerçekten çok mantıklı.

Ben avea kullanıyorum memnunum, tarifemde çok güzel ama alıma açık değil kapalı.

500 dk her yöne
1000 sms her yöne
sınırsız internet

30 tl ödüyordum, geçenlerde taahhüt istediler verdim 23 tl ye mi ne düştü fiyat.

Bu arada 100 sms in 998 tanesini kullanmıyorum.
500 dk nında 200 250 si ni kullanmıyorum.
İnterneti sömürüyorum ama :)

avea
500 dakika her yöne 2000 sms her yöne sınırsız internet
telefon samsung galaxy w işim gereği görüştüğüm ve normalde süremi yiyecek herkeste akıllı telefon var
tango ve whatsapp programı ile internet üzeri bedava görüşüyoruz
dakikalarımı da hanım sömürüyor:)

17 senelik Turkcell müşterisiyim, toplam 4 faturalı hattım var bunlardan en yenisi 2003 tarihli.
Bu hattımı Bimcell e taşımaya karar verdim 17 ocak perşembe günü Bim mağazasından başvurdum,
24 Ocak olup hala işlem gerçekleşmeyince marketen evrakların ulaşmadığını öğrendim ve yeni bir sim daha verip yeni başvuru formu doldurdular.
Dün 31 Ocak tarihi itibariyle hala geçiş olmayınca 444 4 551 i arayıp isyan dileklerimi ve markete gidip kibarca öfke sundum.
Başka bir bim marketten 3. sim i aldım bakalım 3 hafta sonra alooo diyebilecek miyim.

İnanın karne sözü bisikleti alınmamış çocuk gibi hissediyorum kendimi.

Var mı aranızda bana yardımcı olacak Bim ci?

Yoksa PTTCELL çıktı ona gideceğim haberiniz olsun!!!!!!!!!!!!!

Fena reklam kokan hareketler bunlar.. Varoluşuna bile gıcık oldugum BIM grubuna para kazandırmak garip gerçekten.. Ama serbest piyasa, serbest ekonomi.. Tarifeleri bu kadar ucuz sa kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim..

BİM grubuna para kazandırmanın nesi garip?
para kazandırmakda öncelik vereceğimiz gruplar mı var?
nedir mesele?

17 senelik Turkcell müşterisiyim, toplam 4 faturalı hattım var bunlardan en yenisi 2003 tarihli.
Bu hattımı Bimcell e taşımaya karar verdim 17 ocak perşembe günü Bim mağazasından başvurdum,
24 Ocak olup hala işlem gerçekleşmeyince marketen evrakların ulaşmadığını öğrendim ve yeni bir sim daha verip yeni başvuru formu doldurdular.
Dün 31 Ocak tarihi itibariyle hala geçiş olmayınca 444 4 551 i arayıp isyan dileklerimi ve markete gidip kibarca öfke sundum.
Başka bir bim marketten 3. sim i aldım bakalım 3 hafta sonra alooo diyebilecek miyim.

İnanın karne sözü bisikleti alınmamış çocuk gibi hissediyorum kendimi.

Var mı aranızda bana yardımcı olacak Bim ci?

Yoksa PTTCELL çıktı ona gideceğim haberiniz olsun!!!!!!!!!!!!!

PTT celli ben kullanıyorum abi :) TTnet mobil (başı 501 le başlayan hatlar) her yöne 200 dk 10.75 TL gayette memnunum :cat:

Bimcell'in 250 dakikalık paketi aylık mı?
Sitesine de girdim de göremedim.

la bir halttan haberimiz yok , ne PTTCell'i duydum ne de BİMcell'i , yaşasın ŞirketCell

BİM'e de girerim hani ama aldığım şeyler fix, MADO'da da satılan şu küçük tavukgöğsü, kazan dibi gibi tatlılar ( üretici birebir aynı) , kuruyemiş ( bombastik) ve soda :)

bende gecicem avea sıktı artık bende 2004 den beri avea lıyım. bim cell daha iyi. bence en kötü deneriz.

Dahası, bu paket ayda iki sefer alınabiliyor mu?
İki de alınıyor üç te.

Kızım üç senelik Vodafone hattını taşıdı bir ay oldu şimdilik onun hattını kullanıyoruz hanım ile ben. 250 dakika+5000 sms+500mb 19 TL ye almış bende ilaveten 10 TL 250 dakika aldım ona. Bide benim numarayı taşımayı becerseler iyi olacak. Çoook az konuştuğum Turkcell hatlarıma toplam 95 TL fatura geldi yahu. Üstelik tarife saniyedeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar