- Konu Yazar
Arkadaşlar alilemin motosiklet almama karşı çıkmasından dolayı hala umudumu yitirmeden motosiklet istiyorum ama ailem riski olduğu için istemiyor.Bende bari taksit falan ile bi araç alalım dedim ona tamam dediler.Şimdi biz 5 kişilik bir aileyiz bize konforlu güzel görünümlü parçası ucuz ve bagaj hacmininde küçük olmaması gerekiyor klasik şeyler yani oturduk bütçemize oturan kafamıza yatan 3 araç bulduk bunlar Hyundai/Accent Blue,Renault/Fluence ve Ford/Connect şimdi buradaki arabadan anlayan abilerim ve arkadaşlarımın yardımı lazım teknik tasarım ve konfor olarak değerlendirirseniz çok iyi olur şimdiden herkese teşekkür ederim.
Not:Bu konuyu neden bu foruma açtım çünkü tek üye olduğum ve sürekli kullandığım forum burası ve konu dışına açtım şimdiden bu açıklamayı yaptım çünkü sonradan zan altında kalmak istemem.
Not:Bu konuyu neden bu foruma açtım çünkü tek üye olduğum ve sürekli kullandığım forum burası ve konu dışına açtım şimdiden bu açıklamayı yaptım çünkü sonradan zan altında kalmak istemem.