Cümleten Selamın Aleyküm...
İzninizle bir konuda bilgili kişilerin fikir ve görüşlerine ihtiyacım var. Bu sorumu onlara yöneltiyorum.
250-300 liralık bir bütçem var. Kask almayı düşünüyorum. Bir kaç tane kask arasında kararsız kaldım. Kimileri nolan almamı söylüyor. Nolan'ın 3-4 yıldız almış olan kaskları bile 250-500 arasında değişiyor. Aklımda bulunan kasklar bunlar. Fikirlerinizi bilgili kişilerin yorumlarını bekliyorum.
KASKLAR;
1)- Marushin Shivan Dragon
2)- Agv K-3, K series ve Airtech
3)- Nitro Akido
4)- Nolan n61, n62, n63, n84
5)- Suomy Trek
Bu kasklar arasında kaldım. Kriterlerimi aşağıda belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim.
*Aradığım Kriterler;
1)- Rüzgâr sesinin en az olması
2)- Kask'ın rahat ve konforlu olması.
3)- Vizörünün buhu yapmaması, yada kolay çizilir bir malzemeden olmaması.
4)- Vizör ve diğer ihtiyacım olabilicek parçalar konusunda çabuk parça bulunabilmesi.
İzninizle bir konuda bilgili kişilerin fikir ve görüşlerine ihtiyacım var. Bu sorumu onlara yöneltiyorum.
250-300 liralık bir bütçem var. Kask almayı düşünüyorum. Bir kaç tane kask arasında kararsız kaldım. Kimileri nolan almamı söylüyor. Nolan'ın 3-4 yıldız almış olan kaskları bile 250-500 arasında değişiyor. Aklımda bulunan kasklar bunlar. Fikirlerinizi bilgili kişilerin yorumlarını bekliyorum.
KASKLAR;
1)- Marushin Shivan Dragon
2)- Agv K-3, K series ve Airtech
3)- Nitro Akido
4)- Nolan n61, n62, n63, n84
5)- Suomy Trek
Bu kasklar arasında kaldım. Kriterlerimi aşağıda belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim.
*Aradığım Kriterler;
1)- Rüzgâr sesinin en az olması
2)- Kask'ın rahat ve konforlu olması.
3)- Vizörünün buhu yapmaması, yada kolay çizilir bir malzemeden olmaması.
4)- Vizör ve diğer ihtiyacım olabilicek parçalar konusunda çabuk parça bulunabilmesi.