[Bursa - MT]

Saat 15:00 - 23:00 vardiyasındayım. Yarında arabanın satış işlemleri var. Arabamı sattım. Akabinde yeni aldığımın noter satışı falan var. Doblo Premio aldım. Hayırlısı olur inşallah.

Allah tekerini düz bastırsın kardeşim, hayırlı uğurlu olsun.

Bu arada motorun bakım zamanı geldi ufak tefek sorunlar var ama yarın gene de gelmek için uğraşacağım. Akşam kurterde görüşmek dileği ile :)

Coşkun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız gez inşaallah.Hocam bu hafta Gemlik ve Mudanya grubu toplantıda faal göründüğüne göre ve ben denizinde işyerime yetiştirilmem gerektiğine göre,toplantının önceki öneriniz Mudanya Palmiye kafe'ye acilen ertelenmesini ve konu hakkında gereğinin yapılmasını rica etmekteyim...:p

Hobaa mis , bugün ben 8 de geldim işten eve. Tahliye yaptık :D bugün gelecektim bende işlerden yine gelemedim. :p

batuların biri vardı diğeri eksıktı :D çok çalısıyon olum çok :D dinlen biraz günün yorgunluğu sıcak bi kahveyle iyi atılıyor :)

batuların biri vardı diğeri eksıktı :D çok çalısıyon olum çok :D dinlen biraz günün yorgunluğu sıcak bi kahveyle iyi atılıyor :)

Aga sorma bea, ben normal saatimde gelcektim eve. İcra müdürü aradı haydi bastık gittik 6:30 da üçevlere tahliyeye . Ama ocaktan sonra hepinizden rahat olucam oğlum :p son günler

Coşkun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız gez inşaallah.Hocam bu hafta Gemlik ve Mudanya grubu toplantıda faal göründüğüne göre ve ben denizinde işyerime yetiştirilmem gerektiğine göre,toplantının önceki öneriniz Mudanya Palmiye kafe'ye acilen ertelenmesini ve konu hakkında gereğinin yapılmasını rica etmekteyim...:p

:bounce:Gereği yapıldı:14-12-2012 18:30 Mudanya Palmiye Kafe haftalık Motosiklet severler toplantısı.:bounce:

1-n_tuncak
2-Feromen
3-Beyaz atlı
4-Kayariki(belki)
5-Blue _dolunay
6-Mudanyali

(Coşkun hayırlı uğurlu olsun benim Fiorinayla kapışırtırırız bir gün,alırım anahtarını,asvalt ağladı,sollama düz yolda sollarım rampada,dağ yollarının hastasıyım otobanın ustasıyım vb. gaza getirici daha bi dünya söz ,burdan sana gelsin,şaka bir yana Allahım kazadan beladan her türlü korusun)...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar