Bursada İş arayan varmı... (Auto cad ve Teknik resim bilmesi yeterli)

Herkese selamlar arkadaşlar Bursa inegölde Sandalye sektörünün öncülerinden bir firma ARGE'de ilk etapta üretilen mazemelerin sonrasında tasarımı yapılan ürünlerin teknik resmini cizip teknik katolok oluşturulacak ekip kuruluyor bu ekibe 1 veya 2 tane çalışma arkadaşları alınacaktır...
Mobilya dekorasyon, Mobilya dekorasyon Öğretmenliği gibi teknik resim bilgisini alabileceği bir bölüm mezunu (yeni mezun) olması.
Auto CAD veya solit programlarında 2 ve 3 boyutlu çizim yapabilmesi.
en az 1-2 yıl askerlik probleminin olmaması.
gibi şartlarla elaman aranıyor ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime gecerse sevinirim...

Şehir dışından gelecek arkadaşlara lojman sağlanacak...

ARGE'de üretilen mazemelerin ve tasarımı yapılan ürünlerin teknik resmini cizip teknik katolok oluşturulacak ekip kuruluyor. Bu ekibe 2 tane çalışma arkadaşları alınacaktır...
Mobilya dekorasyon, Mobilya dekorasyon Öğretmenliği gibi teknik resim bilgisini alabileceği bir bölüm mezunu (yeni mezun) olması.
Auto CAD veya Solid programlarında 2 ve 3 boyutlu çizim yapabilmesi en az 2 yıl askerlik probleminin olmaması.

Anladığım kadarıyla,

* Üretilen her parçanın 2D teknik resimlerinin hazırlanması,
* Üretilen her parçanın 3D görsel sunumlarının hazırlanması,
* Montajı yapılan (satışa hazır) ürünlerin 2D teknik resimlerinin hazırlanması,
* Montajı yapılan (satışa hazır) ürünlerin 3D görsel sunumlarının hazırlanması,
* Katalog; baskıya hazırlanacak detayda bitirilmiş görsel sayfa düzeninin oluşturulması (grafik tasarım işleri) ... ...

Yeni mezun aramalarının sebebinin sadece maddi kaygılardan olduğunu düşünüorum?
En az 1-2 yıl askerlik problemi olmaması gerekliliğinide, çalışanların en az bukadar süre "maaş+sigorta+yemek+barınma" gibi beklentilerini karşılayacakları anlamını çıkarıyorum.
Kabaca bir hesap ile nekadar bütçe ayırıldığı aşağa yukarı ortada. Hangi sebeplerden bu işi bünyelerinde çözmek istiyorlar anlam veremedim açıkçası. Bu şekilde ilerlenirse hem daha maliyetli hem daha kalitesiz bir iş çıkar ortaya.

İş daha detaylı aktarılıp her iki taraf için de uygun şartlar oluşacak olursa, işi "Tamamı veya kısmen" firmaya bağımsız olarak üstlenebilirim.

Yukarıdaki şartlar size uygun sa cvnizi firmaya ulaştırmak amaçı ile bana gönderebilirsiniz...
Yeni bir çalışma ekibi kurularak yetiştirilecek ve iş burada öğrenileceği için yeni mezun aranmakta açil olduğundan kabaca anlatmaya calıştım ik yetkilisi değilim teçrübesizim ve iş bulamıyorum diyen arkadaşlarla paylaşmak istedim Ahşap sandalye üretimi konusunda deneyimli ve bu işte uzmanlaşmış pek insan olmadığından yetiştirmek istiyorlar...

Yeni çalışma ekibi kurulup, yetiştirilecek. İş burada öğrenileceği için yeni mezun aranmakta. Ahşap sandalye üretimi konusunda uzmanlaşmış pek insan olmadığından yetiştirmek istiyorlar...

Grafik tasarım harici (ki birlikte çalıştığım üst düzey Grafik Tasarım ekibim var :)) beklentilerin "herbiri" ile ilgili tecrube ve uzmanlık konusunda hiçbir şahsi sıkıntım yok (tek mütevazi olamadığım mevzu işim :)).

İşi "Katalog Hazırlanması" olarak algıladığım için doğru bir yol izlenmediği yanılgısına düşüp, yardımcı olmayı düşünmüştüm.

Sanırım firma bünyesinde sabit çalışacak teknik eleman aranıyor. Bu bambaşka bişey tabi, ilan verilirse çok daha hızlı çözülür :)

Birşeyleri anlatmak neden bukadar zor...
Teknik resim işini değil fabrikada bütün işleri tek başına yapabilecek kadar yetenekli olsada istenen şartlar yukarıda yazılı gereken şartlara uyuyorsanız, uyan birini tanıyorsanız yada yukarıdaki şartlara paralellik gösteren çözümünüz varsa konuşalım tartışalım başka bişeye gerek yok...

Çalıştığım firmada eleman aranmakta ve teçrübesiz arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünerek bun duyuruyu yapıyorum firma sahibi değilim ve şartlar benim şartlarım değil...

İyi derece Quarkexpress ve Photoshop gibi kullanabiliyorum :D ihtiyacı olan varsa tekliflerinizi beklerim :p malum yıllarımızı verdik bu sektöre Gazete yapmak da bir sanat...

...beyler...arkadaşımızın firmasında bir ekmek kapısı çıkmış siteden bir motorcu kardeşine yarasın istiyor...çıkmış bazıları geyik yapıyor ayıptır be...

Hakan anlatmak için kıçımı yırttığım şeyi çok güzel özetlemişsin amacını saptırıp iyi bişey yapalım derken azı bozmaya gerek yok diye birşey söylemedim ama belkide bu tuzu kuru kardeşlerimizden birinin komşusu veya arkadaşı bu durumda iş arıyordur, kendi işim değil ve zerre cıkarım yok aksine benden iyi bir kaç insan geleirse işimden olma ihtimalim bile olabilir gelsin rıskını hakkı olanı alsın bizden daha ehil ve daha başarılı ise o kalsın istediğim için yazdım okuduğunu anlamadığı gibi kendi teçrübesiyle övünmek etik değil be kardeşler...

İyi niyetli bi paylaşım olduğu belli zaten arkadaşım, ona bişey demiyoruz :)

* "Teknik Katalog Hazırlanacak, ekip topluyorlar" dedin:

Maliyeti yüksek, zahmetli ve zaman açısından çok uzun süreç isteyen bi yol seçmişler diye düşünüyorum deyip, alternatif sundum.

* "Ahşap sandalye üretimi konusunda uzmanlaşmış pek insan olmadığından yetiştirmek istiyorlar" dedin :

Yanılıyorsun bu konuda uzman kişiler zaten var deyip yardımcı olabileceğimi ifade ettim.

* "Yeni çalışma ekibi kurulup, yetiştirilecek. İş burada öğrenileceği için yeni mezun aranmakta. Acil olduğundan kabaca anlatmaya calıştım" dedin:

Herşeye rağmen en başından beri yanlış algıladığımı varsayıp, alttan aldım ve acil eleman aranıyorsa ilan vererek daha büyük bi çoğunluğa hızla ulaşılabileceğini söyledim.

__ Bu yaklaşım karşısında ben olsam,

- Hakikaten mantıklı, katalog için neden ekip toplasınlar ben bir üstlerimle aktarayım teklifini,
- İlan verilecek kadar da acil değil, yanlış aktarmışım arkadaşlar,
- İş Katalog hazırlama değil, firma ihtiyacına yönelik yeni mezun eleman yetiştirmek, özür dilerim arkadaşlar... ... gibi cevaplar beklerdim senden açıkçası.

Sen ise, açtığın başlığı ciddiye alarak tüm samimiyetiyle cevaplayanları ; Laf anlatmanın zor olduğu, amacı saptıran, okuduğunu anlamayan, tuzu kuru, tecrubesiyle övünen, ağzı bozmaya layık kişiler olarak görüyorsun.

__ Neyse...yapım itibarıyla suratıma küfredilse aldırış etmeyen biriyim ama yinede ağzını bozmana gerek yok, ben okuduğumu anlamayan biri olarak tüm yanlış anlaşılmaların sorumluluğunu üzerime alayım,
bari diğer cevap yazan arkadaşlara ayıp olmasın. Başlığına yazdığım için özür dilerim. Kolay Gelsin :)

ferdinandd iyi niyetle çözüm önerdiğinin farkındayım amacı sürdürmek birine yardımcı olmak varken böyle tartışmak beni yoruyor...
Kendi bölümümden mezun olan veya okuyan hiçbir arkadaşımın sandalye konusunda uzmanlaştığını görmedim ama bu yok anlamınada gelmez...
Bu iş ilanını buraya yazmanın sebebi teçrübem yok işbulamıyorum okulumda bitti diyen iki tekerden keyf alan arkadaşlara yardımcı olamak beraber çalışmak...
Teklifin güzel ama ilan açısından bir geçerliğiği yok bence ilandaki şartlar cercevesinde önerilere acığım...

Güzel önerileri olan arkadaşlar olduğu halde bişeylere kızıp saçmaladım gerçekten özür diler önerileriniz için çok teşekkür ederim...

ferdinandd bey...siz iyi niyetle ve de işiniz icabı birkaç mantıklı yorum getirmişsiniz buraya kadar tamam...ama beni ve hamza beyi geren mesajlarda var
yani lafımız ve/veya yazdıklarımız biraz ortaya idi...bunu geçelim ama benim katılmadığım maliyetli kalitesiz kısmı...firmada muhtemelen
sizin gibi prof çalışan firmalar tanıyordur...ama kendileri yapmayı uygun görmüş-niyeyse-sonuçta bir ekmek kapısı var sulandırmak ayıp...demek istediğim buydu
sağlıcakla kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar