hehe YBR ve CBF ile fotografını ıstemıssın kardesım ama bu ikisinin de fotografı gormeden Prince'e gore aşırı kaslı durucagına emın ol

cup'la bi fotograf iyi olur ama bak..
bu arada güven kardesım, almıyorum Kuba cg150 falan :jocolor: Mondial MG100 Superboy benim ilk göz agrım, eger alırsam CG150'yi, hep aklımda ya 125mh drift ya da Superboy olucak. cg'ye adam gıbı bınemıcem. bı sorunu cıkıcak ugrastırcak motordan sogutucak. bu yuzden kesın karar verdım Superboy alıyorum ve dıger motorlara da bakmıyorum. neyse sadede geleyim, 100luk motor yazın bana yetmıcek. yanı bılmıyorum daha hıc kullanmadım bu tıp motorları ama yetmez dıye dusunuyorum. bu yuzden ya 125 ya da 150cc yapmayı dusunuyorum sonucta Cg tipi motor Superboy. sadece tipi modern o kadar. 125cc yaparsam yaklasık ne kadara patlar ve bunun -'leri olur mu motora ? ve 150cc de aynı sekılde.. bılıyorsan bunların ne kadara patladıgını yazabılırsen cok sevınırım. Mengü arkadasımız da gorurse bi cevap atabilirse iyi olur cunku o CG'lerle ilgileniyo sanırım. beklıyorum cevaplarınızı

he bi de, kaç km oldu Prens'in