[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar bugün çok çok özel bir gün.bir daha gerçekleşmeyecek bir gün.çünkü tarih :12.12.2012

Arkadaşlar ben bu hafta sonu İstanbul'a taşınıyorum ..... Tekrar Adana'ya dönüş olumu , olursa ne zaman olur bilmiyorum ...... İyi günümüzde oldu , kötü günümüzde ... İstemeden kırılan kalplerde olmuştur mutlaka ama hepinizi çok seviyorum .... Eğer bir kusur ettik ise af ola .... Aslında bu bir veda değil sadece ayrılık .... Kalbi motor için çarpan herkes ile bir gün bir yerde mutlaka karşılaşırız .... İstanbul'a yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum , unutmayınki orada ADANALI bir dostunuz daima sizi bakliyor olacak .... Sizleri çok özleyeceğim .... Allaha emanet olun .....

Not : Belki bu naciz bedenim ( kendisi 110 KG olur ) aranızda olamayacak ama emin olun gezilerinizi buradan takip edeceğim .....

HOŞCAKALIN .....
canım ciğerim gittiğine üzüldüğüm kadar seviniyorum allah yolunu açık etsin gerçi seni istanbuldada yalnız bırakmıyacağım haberin olsun :rendeer:
senin bu anlamlı yazına iyi temennide bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.temennide bulunmayanlarıda buradan ŞİDDETLE KINIYORUM.:bounce:yarası olan gocunsun.

fazer Muzaffer abi bu akşam seni de bekliyoruz toplantıya.
öyle 1 hafta görünüp de aylarca kaybolmak yok. :c))

Merhaba arkadaşlar,
Sıcak Adana' mıza döndüm çok şükür.
Akşam keyifli sohbetler diliyorum. Mazeretimnedeni ile katılamayacağım.Üzgünüm:pale:

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

Arkadaşlar ben bu hafta sonu İstanbul'a taşınıyorum ..... Tekrar Adana'ya dönüş olumu , olursa ne zaman olur bilmiyorum ...... İyi günümüzde oldu , kötü günümüzde ... İstemeden kırılan kalplerde olmuştur mutlaka ama hepinizi çok seviyorum .... Eğer bir kusur ettik ise af ola .... Aslında bu bir veda değil sadece ayrılık .... Kalbi motor için çarpan herkes ile bir gün bir yerde mutlaka karşılaşırız .... İstanbul'a yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum , unutmayınki orada ADANALI bir dostunuz daima sizi bakliyor olacak .... Sizleri çok özleyeceğim .... Allaha emanet olun .....

Not : Belki bu naciz bedenim ( kendisi 110 KG olur ) aranızda olamayacak ama emin olun gezilerinizi buradan takip edeceğim .....

Sevgili Hüseyin,
Korktuklarından uzak umduklarına yakın olmanı diliyorum.
Birbirlerini samimiyetle sevenler bilirki;
Mesafeler gözde olur, gönülde olmaz.
Eeee artık İstanbul' da bir kapımız daha oldu.:mrgreen:

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

arkadaşlar bugün çok çok özel bir gün.bir daha gerçekleşmeyecek bir gün.çünkü tarih :12.12.2012

Evvvet başkanım,
Benim için oldukça özel, biricik kızımın doğum günü.:flower:

Yusuf abi, tombalağa sağlık, huzurlu ailesiyle birlikte nice yıllara diliyorum, iyi doğdun Begüm yeğenim ::wish:: ::wish:: ::sorcerer ::fool::

Ne demek Bora başkanım... en kısa zamanda ...::piloot::

Yusuf abi Begüm'ün doğum günü kutlu olsun...::wish:: Ailesi ile birlikte sağlıklı , mutlu nice yıllara... ::sefereee

Iyi aksamlar sevgili adanali abilerim kardeslerim...

Havalar iyice bozuldu bu gun dondum sabah bu sevda bizi hasta etmezse iyi :)

çok keyifli bir sohbetti... katılan herkese teşekkürler...
haftaya görüşmek üzere... :king:

Yusuf Abime ve diğer iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim ... kankime ve Muzaffer abime de

evet Yusuf abi mesafeler senin gibi gerçek dostlarıma gözde uzak gönülde yakın .... evim evinizdir her zaman beklerim ....

Muzaffer abim be ..... boş ver be abi ... sizin dostluğunuz bana yeter .... yazanın da yazmıyanın da canı sağ olsun ...

Günaydın millet :rendeer:

Hafta sonu hava açık gözüküyor, nerelere gezi var bir dökülün bakim :cat:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,

---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

önce hoş geldin kardeş.sonra da yeğenime,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlar diliyorum.:rendeer:

Başkanım,
Kızım ve ailem adına teşekkür ederim.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Yusuf abi, tombalağa sağlık, huzurlu ailesiyle birlikte nice yıllara diliyorum, iyi doğdun Begüm yeğenim ::wish:: ::wish:: ::sorcerer ::fool::

Muzaffer kardeşim,
Teşekkür ederim.

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

Yusuf abi kutlarım, kızınıza ailesi ile birlikte nice mutlu sağlıklı yaşlar diliyorum.

Sevgili Hüseyin,
Çok teşekkür ederim.

---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:17 ----------

Ne demek Bora başkanım... en kısa zamanda ...::piloot::

Yusuf abi Begüm'ün doğum günü kutlu olsun...::wish:: Ailesi ile birlikte sağlıklı , mutlu nice yıllara... ::sefereee

Murat hocam,
Çok teşekkürler,

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:20 ----------

Günaydın millet :rendeer:

Hafta sonu hava açık gözüküyor, nerelere gezi var bir dökülün bakim :cat:

Birader,
Motoru aldın herhalde, kurtlandığına göre.:mrgreen:

---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

Iyi aksamlar sevgili adanali abilerim kardeslerim...

Havalar iyice bozuldu bu gun dondum sabah bu sevda bizi hasta etmezse iyi :)

Şimdiye kadar hasta olmadıysan daha da olmazsın, korkma.:)

Adana İl Temsilcisi
Günaydın millet :rendeer:Hafta sonu hava açık gözüküyor, nerelere gezi var bir dökülün bakim :cat:
ilk dökülen ben olayım.bir HATAY yapalım,kağıt kebabı+künefe yiyelim derim.veya bilenler bilir,silifke-mut yolu üzerinde DANYALıun yeri var.sıkma/gözleme/KEKİKLİ AYRAN/çay vs. var.manzara ve yol SÜPEEER.her 2 rota da 200 km.x2 civarı.
http://www.danyalinyeri.com/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar