senetle motosiklet satan galeri varmıdır bilen var mı

sa.

bundan 1 hafta önce yakın bı abimizin 600 rr ını surdum ve çok çok büyük bi keyif aldım
1 haftadır canım cok sıkılıyor gül gibi cbf 250 varken ne ... bindim o canavara bılmıyorum ki
sımdı de kredi basvurusu felan yaptım onay geldı gelmesıne ama iş yeri ile ilgili bi sıkıntı yasıyıorum sigorta
yuzunden maaaş bodrosu alamıyorum iş yerinden o yuzdende bankanın kredisi kullanamıyorum

diyorum acaba şöle bi 7 8 mılyarı nakit olarak versemde 6 7 mılyarıda senete baglayabılecek bi galeri varmıdır acaba

noter tastiklıklı senet

sımdı devir değişti eskiler hep anlatır eskiden insanlar birbirirnin sözüne bakarak hareket edermıs ama eski devir eskide kaldı artık
öle bı durum daki herkez senete bıle yanaşmıyor he açık konusım bana öle bı teklıf gelse bende kabul etmem

sımdı olayı karşı taraftanda düşünmek gerekiyor .
he buna istinaden internette ilanları arayıp ta ya kardeş veya abi her neyse su kadar nakit param var kalanı senet yapalım gibi demedım ama çıkacagınıda pek zannetmıyorum .

benım niyetim belki böle bi galeriler vardır aramızda bilen olabılır her iihtimalı göz onunde bulundurmaya calısıyorum .

bilen duyan yada bi fikri olan abiler kardeşler yardımlarınızı beklıyorumm..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6-7 bin Lira için çoğu banka zaten bordro/gelir belgesi istemeden kredi veriyor, hatta fazlasını da veriyor. Ayrıca bordro olması şart değil, şirketin antetli kağıdına yazılmış şu adam şu kadar maaş alıyor tarzı kaşeli imzalı bir yazı da gelir belgesi olarak geçerli sayılıyor.

veresiye-satan-pesin-satan-resmi_19421.jpg

6-7 bin Lira için çoğu banka zaten bordro/gelir belgesi istemeden kredi veriyor, hatta fazlasını da veriyor. Ayrıca bordro olması şart değil, şirketin antetli kağıdına yazılmış şu adam şu kadar maaş alıyor tarzı kaşeli imzalı bir yazı da gelir belgesi olarak geçerli sayılıyor.

daha önce kredi çektim gelri belgesi istediler ben daha bankaya gıdemedım ama telefonla onayı aldım yarın zaten 2 mılyar fınans banka cıkartı onu çekmeye gidecem ama keşke bu konuyu dün açsaydım da bugun açmasaydım dıyorum bu yorum üzerine

nedeni allah var yukarda benim patronumla arkadas gıbıyız hani ben onu aileden biri olarak göruyorum o da benı saolsun ve bugun krediyi neden bu kadar çok istiyosun dıye sordugunda tüm gerçeklerıyle anlattım
ve 14 15 mılyar bı motora verılır mı dıye azar işittik birazcık .

araba sevdalısı oldugundan motora bıraz karşı :D

ee şunu keske su konuyu dun aksam açmıs olaydım iyi di sımdı o kagıdı yazıp verecegınıde zannetmıyorum :D bakalım hayırlısı inş. dedıgınız gıbı olur yarın bankayla yuzyuze görüşücem dedıgınız gıbı olursa ortada bı sıkıntı kalmıcak allahın izniyle .

ing bankı takip edin. 2-3 ayda bir 5.000 TL kredi 75 tl geri ödemeli olarak(artarak gidiyor ödeme planı) kullandırıyor.

Biz o krediden 20.000 TL kadar çektik. Bi araştırın derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar