[Bursa - MT]

Ben size ogretirim kayak yapmayi 5 yasimdan beri kayiyorum kayaklar 15 - 20 tlye kiralaniyor motor pantolonlariniz dag icin birebir sabah erken cikilmali erken donulmeli kalabaliga kalmamak ve fobi olusmamasi icin yada minibusler var onlarla cikmak en guvenli ve kalabalik oldugumuz icin daha eglenceli olur

:bounce:Aslında Hafta sonu hava açık görünüyor oturduğumuz yerden toplantı,çay sohbet yerine şu Söğüt alan mağaralı piknik gezisini de yapabiliriz...Ancak Zekeriya Pınar'ın izin durumlarının ayarlanabilmesi için şimdiden karar verelim:cat:...(Cuma toplanalım diyenleri için Mudanya'da ev sahipliğine de açığız...)
Olabilir aslında. Hava yağışsız ve 10 -12 derecenin üzeründe olursa her türlü varım.::stretche Birde cumartesi mi pazarmı netleştirelim.

Maşallah özcan abi biraz geç oldu ama olsun :D terastaki muhabbet bombaydı ya toprak razgatlıoğlu bile çıktı bizim yeteneksizsinize :)

bu cuma toplantı mı var söğüt alan bu hafta sonu mu olacak internettin kopukluğu yüzünden bende koptum olaydan:pr:

Allahtan söyledi abide tek teker arifin oğluyum motogp'de yarıştım falan diye yoksa yok bu motorlar çok tehlikeli falan diye deyip durcaklardı :)

sağlık olsun ufaktan yamur atıstırdı ama rahatsız etmedı :)

bizim yandaki zeytinliğe adam kum atmış onlar geliyor herhalde geçen bizim kapı önünden 15 el arabası kum attım betona ulaştım yine kapanmış hava bikaç gün düzgün gitse orayı yükseltiricem kafaya koydum temizlemeden önce de arabayı zor kurtardım:)

uzun mutlu sağlıklı yaşa be kardeşim...

Bu sabah işe geleirken yağmurda motor kullanmayı tecrübe ettim yaklaşık 10 km yol çok zevkli ve güzel oluyormuş...

Anlamadığım birkaç soru var ön tekerimdeki camur nasıl kask canına gelebiliyor...
Kocaman camurluk var dizlerimden aşagısı sırıl sıklam oldu nasıl oluyo akıl işi değil...

Yağmur da motor kullanmak çok keyifli hemde duş almaktan daha keyifli güzel bir şekilde islanıyorsunuz :)
Kaskın camında biriken yağmur damlalarını elimle sildim eldiven camurluymuş kahverengi ara fonla gördüm yolumu :)
Kaskın camında birikip birikip yolu görmemi engelleyen yağmur damlalarını kaçırmanın bir yolunu buldum :) oda şöyle giderken kafayı sola ceviriyorsunuz ve damlalar bireşip küçk akıntılar oluşturuyor...

Çok güzel anlar bunlar:)

uzun mutlu sağlıklı yaşa be kardeşim...

Bu sabah işe geleirken yağmurda motor kullanmayı tecrübe ettim yaklaşık 10 km yol çok zevkli ve güzel oluyormuş...

Anlamadığım birkaç soru var ön tekerimdeki camur nasıl kask canına gelebiliyor...
Kocaman camurluk var dizlerimden aşagısı sırıl sıklam oldu nasıl oluyo akıl işi değil...

Yağmur da motor kullanmak çok keyifli hemde duş almaktan daha keyifli güzel bir şekilde islanıyorsunuz :)
Kaskın camında biriken yağmur damlalarını elimle sildim eldiven camurluymuş kahverengi ara fonla gördüm yolumu :)
Kaskın camında birikip birikip yolu görmemi engelleyen yağmur damlalarını kaçırmanın bir yolunu buldum :) oda şöyle giderken kafayı sola ceviriyorsunuz ve damlalar bireşip küçk akıntılar oluşturuyor...

Çok güzel anlar bunlar:)

Hamzacım yağmurda motor kullanmanın tadı bambaşka helki sakin yollarda bambaşka. Kaskına kadar çamur sıçraması normal yanlış hatırlamıyorsam ön çamurluğun kısa seninde. Aslında lastik direk damlaları sana atmıyor lastiğin havaya fırlattığı çamurlu damlalara sen giriyorsun doğal olarak motorla ;) Birde ne yaparsan yap bizim tarzımızdaki motorlarda bacakların su gibi oluyor kardeşim. kaçarı yok :) Vizördeki damlalar içinde spreyler var sanırım su tutunamaz hale gelip kayıyor aşşağıya birikmiyor damlalar. Bu arada birde dağ yolunu tecrübe etmeni isterdim sağnak yağmurda :) İçindeki o endurocu ruhu nirvanaya atlıyor :D

Allah kur'an hakkı için uludağ demeyin. Zincirde fayda etmiyo hayvanın biri gelip senin şeridine giriyor patlatıyo sana. Arabam hala karoto da. :( ya motorla olsaydım o sırada. Tik oldu fobi oldu artık dağ yolu bende.
geçmiş olsun geçen yıl bende zor kurtarmıştım arabayı öküzün oğlu eski bmwle yanlıyarak iniyordu tam virajda denk geldi el freni çekip arabayı yamulmasam vurduğu gibi beni aşağı atacaktı hemen durup indim aşağıya başladım sövmeye ama herifin ki yemedi kaçtı bende aciliyet dışında uludağa arabayla çıkmayı yasakladım kendime

ben dıkmıcam abide illaki çıkan olur wr ahmet kahvesiz gitmez eve

bizim eski mudanya yolu 3 derece yerler buz oldu şehir merkezi nasıl bilmiyorum ama aman dikkat edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar