Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Görkem o ses sadece videolarda öyle 4silindire benziyor kandırma kendini :D Bendede kuyruk kamerasıyla çektiğim videolar var orjinal egzoslu hyo sanki 4silindirmiş gibi geliyor sesi videoda :) gerçekte parpardan öte ses beklemez.Çift silindirin kitabını yazan ducatilerinde çıkardığı ses öyle çünkü parpar :) Dünya üzerinde bir çok ses tonu var ama sıralı 4silindir motosikletteki ses başka hiçbirşeyden çıkmıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
niyeki :) bizzat bana ait

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orda aprilia da,honda da veya hyosung da yazsa;motoru gören herkes markası ne diye soruyor,anlamıyorum.Markası ''hoysung'' diyorum yinede anlatamıyorum. :) daha önce baktımda 120 tl vermek istemedim, ve motora aksesuar masrafı yapmak artık gereksiz geliyor maddi yönden.

Merak ettiğim 18 bin tl ye sıfır 2013 kasa gt650r alınır mı ? Sıfır alacak olsanız 18000 tl ye ne alınabilir ? sıfır çift silindir 600 cc bir model almaya niyetim var ama çok kararsızım.Bu sezon sonu kısmet olursa almayı düşünüyorum.2.elde 2010-2011 model hiç yok, acaba gt650r 2008 den sonra hiç satılmadı mı türkiyede

Siz olsanız sıfırgt650 comet veya R model alırmısınız ?

Görkem o ses sadece videolarda öyle 4silindire benziyor kandırma kendini :D Bendede kuyruk kamerasıyla çektiğim videolar var orjinal egzoslu hyo sanki 4silindirmiş gibi geliyor sesi videoda :) gerçekte parpardan öte ses beklemez.Çift silindirin kitabını yazan ducatilerinde çıkardığı ses öyle çünkü parpar :) Dünya üzerinde bir çok ses tonu var ama sıralı 4silindir motosikletteki ses başka hiçbirşeyden çıkmıyor

Yok hayır, gerçekten videoki sesle gerçekteki ses arasında ciddi bi fark yok, 2. 3. vites te olması lazım yüksek devirlerde harbiden cok kaliteli cıkıyo. 4 silindirle alakası yok tabi, cığlık atmak, bütün tek bi ses cıkartmak bi kenara... sadece parpar aralıkları kısalıyo ve ortaya daha kaliteli bi ses cıkıyo, videodaki gibi.

orda aprilia da,honda da veya hyosung da yazsa;motoru gören herkes markası ne diye soruyor,anlamıyorum.Markası ''hoysung'' diyorum yinede anlatamıyorum. :) daha önce baktımda 120 tl vermek istemedim, ve motora aksesuar masrafı yapmak artık gereksiz geliyor maddi yönden.

Merak ettiğim 18 bin tl ye sıfır 2013 kasa gt650r alınır mı ? Sıfır alacak olsanız 18000 tl ye ne alınabilir ? sıfır çift silindir 600 cc bir model almaya niyetim var ama çok kararsızım.Bu sezon sonu kısmet olursa almayı düşünüyorum.2.elde 2010-2011 model hiç yok, acaba gt650r 2008 den sonra hiç satılmadı mı türkiyede

Gt650 güzel makine ancak o fiyatlara çıktıktan sonra Kawasaki Er-6 serisi, Honda nc700, 4 silindir istenirse Yamaha XJ6 yada ikinci el fazer gibi seçenekler varken hemde çoğunun ABS seçeneği varken gt650 bana mantıklı gelmez. Ayrıca bu makineleri aldıktan sonra satmasıda kolay, önyargılardan uzak rahat binebilieceğiniz motorlar.

İkinci eldeki gt650 lere bakınca nerdeyse gt250 lerle aynı paraya satılıyorlar.

şimdi elimde varsa o para hiç düşünmeden yamaha xj6 alırım hyosung gt650 r a kesinlikle para vermem
ben hep naked kullanma taraftarıyım gt250 r alırken şeytana uydum sırf şeklinden dolayı rahat satarım diye aldım
(kesinlikle pişman değilim nakit param yok tu ve taksitle alınacak tek ve en iyi model buydu)
gt650 nin r olanına para vermem zira r olanı biraz kullanım konusunda nakedin zevkini vermiyor bence
gt650 türkiyede değeri anlaşılamamış bir model o yüzden ticari kaygı taşıyorsanız uzak durun sıfırından yarı fiyatına bile satamıyorsunuz

uzun yolda orjinal egsozun yerını hıc bırsey alamaz bizi bile rahatsız edicek çıkan ses zevk meselesi gerçi. çıkan sesin trafiktede payı var arabalar tarafından saygı duyulup yol verilmesi gibi.

Evet kardeşim dogru diyosun Gecen yanımdan gectin Egsozun sesi fenaydı :D

Merhaba arkadaşlar elimde yaklaşık 5000 lira var. Bu para ile honda cbr 250 almak isterdim ama alamıyorum. Bende hyosung almak istiyorum. Bugün izmirde gittiğim bir motor satış yerinin sahibiyle görüştük. İşte hyosung enjeksiyonlu model alma dedi çok sıkntı çıkartıyor dedi. Bende kullananlara sormak istiyorum var mı yaşadığınız sorunlar ?

adamın yanına tekrar git külahını masaya koy buna anlatcakmışın kullanıcısı böyle diyo de:)
bu motorun motor şanzuman yakıt ünitesi vs.kronik bi sorunu yok. haa bakarsan bağ bakmassan dağ olur orası ayrı

Merhaba arkadaşlar elimde yaklaşık 5000 lira var. Bu para ile honda cbr 250 almak isterdim ama alamıyorum. Bende hyosung almak istiyorum. Bugün izmirde gittiğim bir motor satış yerinin sahibiyle görüştük. İşte hyosung enjeksiyonlu model alma dedi çok sıkntı çıkartıyor dedi. Bende kullananlara sormak istiyorum var mı yaşadığınız sorunlar ?

Bende Elazığ'da 4-5 tane motor dükkanına gittim 1 kişi bile tavsiye etmedi Hatta bir tanesi motoru alırsan dükkanıma sokma bile dedi :D Klasik Türk esnafı,tamircisi işte. Araştırma vs hiçbişe yok. Motorun kalıbına aldanıp motorları pert edenlerden sonra bi daha bu markanın adı düzelmedi. Tabi birda kanuninin saçma fiyat politikası var.

adamın yanına tekrar git külahını masaya koy buna anlatcakmışın kullanıcısı böyle diyo de:)
bu motorun motor şanzuman yakıt ünitesi vs.kronik bi sorunu yok. haa bakarsan bağ bakmassan dağ olur orası ayrı
Haklısınız. Malım kıymetlidir biraz o yüzden hor kullanma yada bakmama gibi sıkıntım olmayacaktır. Olumsuzluk olarak parça fiyatları yüksekliği enjeksiyonlu modeldeki o satıcının iddia ettiğ arıza var.

Bende Elazığ'da 4-5 tane motor dükkanına gittim 1 kişi bile tavsiye etmedi Hatta bir tanesi motoru alırsan dükkanıma sokma bile dedi :D Klasik Türk esnafı,tamircisi işte. Araştırma vs hiçbişe yok. Motorun kalıbına aldanıp motorları pert edenlerden sonra bi daha bu markanın adı düzelmedi. Tabi birda kanuninin saçma fiyat politikası var.

Haklısınız aslında elindeki modellere yöneltme çabası var gibi geldi en son cbf 150 anlatıyordu :)

ne arıza var anlayamadım kusura bakma? olumsuzluk olarak gördüğün şey ne yani..

ne arıza var anlayamadım kusura bakma? olumsuzluk olarak gördüğün şey ne yani..

enjeksiyonlu modelde söylediği arıza. motor hareket halindeyken gücü kesiyormuş. ateşlemeyle ilgili çok sorunları oluyormuş. bir arkadaşı almış sürekli bu arızalardan yılmış. Böyle şeyler söyledi.

Herkeze hayırlı forumlar uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum siteye : ) Uzun zamandır Hyosung alma niyetim var gerek fiyatların yüksek olması gerek istediğim gibi temiz motor bulamamam... İnş. Bu ay sonuna kadar bulurum yoksa sıfır calibre 250rr almayı düşünüyorum piyasa yıldırdı beni :)

İzmir İl Temsilcisi
calibrede güzel bakma burdan şimdi o alınırmı hiç almam beş para etmez diyen cıkıcaktır. ben bizzat kullandım sürdüm test ettim inceledim sonerde yakın arkadaşımdır bence hyosungdan daha mantıklı calibre almak herkesın şahsi fikri var tabi saygı duyarım benim görüşüm bu. pişman olcagını sanmıyorum

Konuyu baştan sona okudum zaten : ) aklımıda soner çelmedi değiL ama içimden bir ses hala hyosung çığlığı atıyor :) bu ay sonuna kadar 2008- 2009 bulamazsam 2013 calibre alcam yumcam gözümü artık : ) bu arada sonere ulaştığında konuya baksın eskisi gibi yorumlarını bekliyorum : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar