- Konu Yazar
arkadaşlar yaşım 20 , motora yeni heves ettim ve çok araştırma yaptım motora başlangıç için her türlü bilgiyi edindim aşağı yukarı. daha önce birkaç kere scooter kullanmışlığım var şimdi vitesli bir motosiklet ile başlamak istiyorum. yeni başlangıç motosikletlerinin hepsini inceledim ; fakat içlerinden en çok hoşuma giden yzf r125 oldu. hemen trafiğe çıkmayacagım motor ile çalışmak için çok uygun bir alan var evime yakın. orada slalom, viraj vs herşeyi çalışacagım. para da sorun değil. hız seven biri de değilim. okula gidip geleceğim sadece. istediğim görüntüsü kaslı , karenajlı falan olsun ama gazı açınca motor uçmasın altımdan. dediğim gibi yzf r125 gerçekten çok hoşuma gitti fakat tek sıkıntım ; BOY. arkadaşımın kymco xciting 250i motosikletini ayakuçlarımla basarak artçı ile kullanabiliyorum onun sele yüksekliği 82 cm yazıyor int de. fakat bu yamaha ile ilgili çok soru var boy sıkıntısından. onun selesi de 82 cm yazıyor. birkaç ay içinde motosiklet alacağım yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum; yzf r125 kullanan ya da bilen arkadaşlar acaba 1.70 boy sorun olur mu ??