- Konu Yazar
Ramzey Star 150 L
Merhaba arkadaşlar tam 1 haftadır bu motor hakkında bakmadığım forum kalmadı ama hiç bir yerde adam akıllı bir bilgiye rastlamadım. Arkadaşlar benim bütçem(2500) bu kadar neden çin malı alıyorsun bunu alasıya kadar 2. el motor alın demeyin lütfen!!
Şurada en fazla 3-4 sene bineceğim bu yüzden sıfır motosiklet tercihim...
Arkadaşlar benim bu motordaki sorularım şu:
1-100 km de kaç tl benzin harcar?
2-Çok arıza çıkarır mı?
3-Parçaları ucuz mudur yoksa pahalı mı?
4-Genellikle tek kişi bineceğim çekişi nasıldır?(Düz yolda kaç basar - Rampalarda zorlanır mı - max 90 kg'yim)
5-Uzun yol için kullanılır mı? (hiç durmadan 50-60 km)
6-Şehir içi kullanım rahat mıdır?
Arkadaşlar çok soru sordum sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum
Şimdiden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim eminim bu motor hakkın da bilgi sahibi ve tecrübeli arkadaşlar bana yardım edeceklerdir yine teşekkür ederim saygılar......
Merhaba arkadaşlar tam 1 haftadır bu motor hakkında bakmadığım forum kalmadı ama hiç bir yerde adam akıllı bir bilgiye rastlamadım. Arkadaşlar benim bütçem(2500) bu kadar neden çin malı alıyorsun bunu alasıya kadar 2. el motor alın demeyin lütfen!!
Şurada en fazla 3-4 sene bineceğim bu yüzden sıfır motosiklet tercihim...
Arkadaşlar benim bu motordaki sorularım şu:
1-100 km de kaç tl benzin harcar?
2-Çok arıza çıkarır mı?
3-Parçaları ucuz mudur yoksa pahalı mı?
4-Genellikle tek kişi bineceğim çekişi nasıldır?(Düz yolda kaç basar - Rampalarda zorlanır mı - max 90 kg'yim)
5-Uzun yol için kullanılır mı? (hiç durmadan 50-60 km)
6-Şehir içi kullanım rahat mıdır?
Arkadaşlar çok soru sordum sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum
Şimdiden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim eminim bu motor hakkın da bilgi sahibi ve tecrübeli arkadaşlar bana yardım edeceklerdir yine teşekkür ederim saygılar......