utanmasa agacdan meyve koparcak.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte ben de bunları bir yandan elma soyarak falan yapıyorum :mrgreen:
İsteyene kendi motoru üzerinde gösterebilirim :p

CamBazlık İşler Bunlar :)
Brawo Harika denge var herifçioğlunda,
bu TRIAL motorlar bu işler için yapılıyor zaten,
bisiklet misali oradan oraya zıplıyorlar :)
Motors Tv'de bunların müsabakaları oluyor Bazı An...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) madem ogle dıosn bende ıtıraf edıyım arkadaslar vıdeodakı aslında benm.. :) agacada cıkardmda dogaya yazık agca kıyamadm :) tasıyamaz feln.. :)

PEEEH bunlar yokken biz vardık. Bu hareketleri BMX bisikletlerde sonra peugeot 103 lerde yapmaya başladık.:queen:

çok sardı izlderken. benım cbrnın yanın bıde böle bişi alsam arada dağa filan mı cıksam :D bilemedim :D

:) yürürken bile bu kadar dengede bazen duramıyoruz , motora hükmetmek gerçekten bu

Biraz daha zor parkurlarda, daha da tehlikelisini yapıyorum. alkış kıyamet. kızlarda cabası tabii, sabah 06:45 de gösteriyi zorunlu bitiriyorum. giyinip işe gidiyorum. :p

Biraz daha zor parkurlarda, daha da tehlikelisini yapıyorum. alkış kıyamet. kızlarda cabası tabii, sabah 06:45 de gösteriyi zorunlu bitiriyorum. giyinip işe gidiyorum. :p

Tolga sen bu kızlara çok takılmış durumdasın hani durumunu hiç iyi görmüyorum. Bak allah mahafaza biyerine bişi olacak korkuyorum valla bir hemserin olarak üzme bizi...

:sunny::sunny::sunny: Bu nasıl birşeydir aga böyle adam bizim elle ayakla zor tırmanacağımız hatta yapamayacağımız şeyleri yapıyor Motorla helal olsun :cat:
Bisikletli Veledide Esgeçmemek lazım oda zoru başarmış :thumleft:

Tolga sen bu kızlara çok takılmış durumdasın hani durumunu hiç iyi görmüyorum. Bak allah mahafaza biyerine bişi olacak korkuyorum valla bir hemserin olarak üzme bizi...

Genç bir adam kızlarla ilgilenmiyorsa, o artık bildiğiniz adam değildir. Başka aşklara yelken açmıştır. :mrgreen:
üzülmenize gerek yok. Ben sırıksız sırıkla atlarken yakın durmayın yeter. :queen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Genç bir adam kızlarla ilgilenmiyorsa, o artık bildiğiniz adam değildir. Başka aşklara yelken açmıştır. :mrgreen:
üzülmenize gerek yok. Ben sırıksız sırıkla atlarken yakın durmayın yeter. :queen:

Nerede büyüdün yavrucum sen, avcılık var mı avcılık ::144::

ne denir bee. Bu adamları gördükçe, ülkemin açık egzosuyla, seleye yatan apaçileri geliyor aklıma... Güzel ülkem benim.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
"Bunlar hep seks"

İyimiş :mrgreen:

i%C5%9Fte-bunlar-hep-seks_267641.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar