[Antalya - MT]

MT değişimleri güzel ve süprizlerle devam ediyor ama eskisi gibi takılamıyorum gelince benimde yapıcaklarım var bekleyin :wiinkk:
neyse sonuçta askerdeyiz ve bu yaz yokuz ama asker sonrası kendimi toplamam zaman almaz gelişim süper olucak galiba
yeni üyeler beni tanımıyor ama tanışıcaz ilerde powerbyaydin kim tanıyın görüşmek üzere arasıra takip ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hop aydın kaybolma yarın izin alda sapancaya götürelim senide :)

hocam nbr walla en son yeşil vadi yaptık beraber sonrası gelmedi :)
neyse yarın ki geziyi biliyorum Erhan abiyle konuştuk ama ben gelemicem belki ilerde evci filan alıp akşam toplantısı yaparız beraber

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah aydın görüşürüz irtibatı koparma :)

ok hocam adminim sağolsun çok vefalı arayıp soruyor haber veriyor gezileri ama ben askerde olunca zaman olayı oluyor işte ne yapakım kafanızı yormayın bir ara evci alırız

aydın biladerim hele sen gel bi bak neler yapıcaz duyduğuma göre sende hussar hastalığına yakalnmışın..bende hussar var..hata bu musajı atmadan önce tekteker atıoyrdum geriye aştım düştüm..:D olsun düştüğüm ii oldu... bu şekilde runner a hazırlık yapıom...
bu arada runner alınca huusar ı satmıyacam sende motor alınca benim hussarla gelirsin artık gezilere...
bak bi forum üüe seni beklioz gel bi gezi yapalım cıstak cıstak yan yan :Dantalay bekle powerbyaydın tezkere ile gelecek :D

[antalya - Mt ]

türkiyenin 4. büyük şehiriyiz ama antalyanın ismi yok bu forumda..

ben alanyadan katılıyorum, burda 5-6 arkadasız. hadi hepimiz birleşelim ve bir grupda biz kuralım. destek verecek arkadasları bekliyorum...

marmok ve emok festivalleriyle ilgili katılımcı olan arkadaşlar warmı antalya ve civarında?

+ 1 bende varım abi beni unumayın..hemde yeni motorumlar gelicem hayırlısı ile.:D

yaf simdi ben de varım diyeceğim ama siz festivalden bahsediorsunuz 180 km lerden bahsediorsunuz benim altımda 100 lük scooter var arkadaş.
tut ki ben de geldim; benim motor tahminim ce gider sizinle, ama dönüşü olur mu bilmiom :) orda birinizin arkasına oturarak gelirim heralde...

var mı aranızda benim gibi 100 cc lik motorluya bir yer :)

hani sehir içinde organizasyonlarlar toplantılar felan...birde ezik kalmam dmei yanınızda onca icft egsozlunun yanında felan :)

bu arad benim motor yandaki profildeki derbi atlantis...ama düz mavi....100 cc 10 hp...küçük ama tam öğrenci motoru;2 yıldır sürerim bi sorunu olmadı simdiye dek...

Son düzenleme:
merak etme motorun canavar gibi biliyiroum o markayı giderde gelirde bizim motorlarda pek yüksek cc deil merak etme ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar