TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

apachedeki titreşimi darbeli matkaplamı kıyaslıyorsun:queen::queen::queen:
hiç apacheyi çalışırken görmeyen kişiler için dedim en zından bir kere matkap kullanan olmuştur o örneği vereyim diesel otomobillerde çok titreşir mesela motor gücüyle doğru orantılı olarak daha az titreşiyor:)

balibey geçenlerde konuşmuştuk zenon hakkında. bir planım var honda statörü takıcam çıkma ona göre haber veririm demiştin hatırladın mı. ben taktırdım zenon yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

olur ama diyer elektironik devrelere zarar verecekmi önce o araştırılmalı
nasıl yapıcaz peki abi onu

balibey geçenlerde konuşmuştuk zenon hakkında. bir planım var honda statörü takıcam çıkma ona göre haber veririm demiştin hatırladın mı. ben taktırdım zenon yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
evet hatırladım ama ben gündüzleri pek kullanamıyorum haftada 1 kere belki gündüz biniyorum gerisi hep gece hal böyle olunca akü bitiyor honda startörü alayım dedim çıkma bulmadım sıfır baktım adam geri almam dedi vazgeçtim

selo senin işi bir aksilik çıkmazsa hyarin çözeriz...

tamamdır hacı ben sana alo derim gelmeden

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

[url]http://img543.imageshack.us/img543/8155/20121205372.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

makina budur. 2012 nisan çıkışlı. 3600 km de 3700 tl nakit..

vaşşşşşşşşşşşş............. maşallah..........

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

ramço sen naptın arabaya parça falan aldım diyodun ya
bu arada arkadaşlar fiat ve renault yedek parçaları almadan önce bana sorun yedpa da biryer buldum anadolu yakasının en ucuz yeri
atilla abi senin içinde geçerlidir yadek parça lazımsa haber ver hallediriz.
haa bu arada parçacı ne akrabam nede tanırım yanlış anlaşılmasın herhangi bir menfaatim yoktur sadece sevdiklerime yardımcı olmak ....

selo oda çok mantıklı haa valla.adama sat motorunu sana atilla abininkini alalım hem modeli yükseltmiş olursun hem km düşmüş olur hem lastikleri değişmiş olursun cillop gibi.:)

bi de şu parça işi iyimiş kanka banada parça lazım. araba 2006 dacia logan 1.6 benzinli laurete sedan. km sensörü lazım bir adet. geri vites müşürü lazım bir adet. ön fren diskleri lazım balatalarla beraber.

tamamdır hacı ben sana alo derim gelmeden

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

vaşşşşşşşşşşşş............. maşallah..........

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

ramço sen naptın arabaya parça falan aldım diyodun ya
bu arada arkadaşlar fiat ve renault yedek parçaları almadan önce bana sorun yedpa da biryer buldum anadolu yakasının en ucuz yeri
atilla abi senin içinde geçerlidir yadek parça lazımsa haber ver hallediriz.
haa bu arada parçacı ne akrabam nede tanırım yanlış anlaşılmasın herhangi bir menfaatim yoktur sadece sevdiklerime yardımcı olmak ....

yan basamak ve arka tamponun ordaki basamak ı aldım taktık...

selo oda çok mantıklı haa valla.adama sat motorunu sana atilla abininkini alalım hem modeli yükseltmiş olursun hem km düşmüş olur hem lastikleri değişmiş olursun cillop gibi.:)

bi de şu parça işi iyimiş kanka banada parça lazım. araba 2006 dacia logan 1.6 benzinli laurete sedan. km sensörü lazım bir adet. geri vites müşürü lazım bir adet. ön fren diskleri lazım balatalarla beraber.

iyide kanka benim motorun da atilla baininkinden bir farkı yok sadece lastikler eski benim tek farkı km si falan aynı sayılır
kanka parçaları gel alalım c.tesi öylene kadar çalışıyodun sen öyleden sonra gel beraber gidelim...

ayıpsın olmaz mı boş adammıyız biz hacı
motorcu
kaportacı
boyacı
rot balanscı
egsozcu
çaycı
çorbacı
ne ararsan kanka

benim çocukluk arkadaşım var bizim burda sanayide dükkanı var motor mekanikci. çok pis öpüyo ona gitmiyorum artık tanıdık diyemidir nedir 50kaattan aşa bi somun sıkmıyo tottoş:)

:queen::queen::queen:

hallediriz kanki
selami abi fiat parçacısına gidince benim için 2011 opel corsaların bosch tipi(iki borulu sensörlü) mazot filtreleri 80 tl aynı motor fiattada var mazot filtresi uyar mı uyarsa kaç tl sorar mısın bizimkiler galvenizli kabı var onunla birlikte değişiyor

selami abi fiat parçacısına gidince benim için 2011 opel corsaların bosch tipi(iki borulu sensörlü) mazot filtreleri 80 tl aynı motor fiattada var mazot filtresi uyar mı uyarsa kaç tl sorar mısın bizimkiler galvenizli kabı var onunla birlikte değişiyor

olucağını pek sanmıyorum ama sorarım fiat ın hangi modeliyle aynı motor dediğin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar