Abi gayet güzel yapılmış gibi, muhtemelen metalin yoğunluğu orjinalinden daha iyidir, aşınma ömrü bakımından da fark vardır ama yinede fiyat tabi işçilikle birlikte Renthal fiyatlarına ulaşmış.
Renthalde 428 için dişli olsa sipariş geçicemde oda yok malesef. Bir kez alayım 20-30.000 km düşünmiyeyim istiyorum, zırt pırt zincir geriyorum malum istanbul trafiği

r:
Yakıt mevzusu 3lt / 100 km denk geliyor sanırım yaklaşık, benim bu 12-13-15kr hesaplarında kafam çok karışıyor :silent: Yani 3lt ise çok fazla tabi ama sebebi nedir onu hakikaten çözebilmiş değiliz.
Şimdiye kadar en büyük fark benzin istasyonundan kaynaklandı arkadaşlarında tecrubeleriyle. Bende bikaç istasyon denedim menzili en uzun olan kabataştaki PO dan alıyorum o günden beri.
Ben ana depo ile 500km altına rodaj hariç hiç düşmedim, %80-90 artçılı kullanıyorum, istanbul şehir içi zaten %95, ama bu yakıt farkı sebebini hakikaten bilmiyorum

ale:
Subap ayarı sonrası bi gaza tepkiler güzelleşti devride arttırdım yine aynı hatta düşüş var desem yeridir.
Şimdi havalar soğuyor, jikle, ısıt et, hava filitresi gittikçe tıkanıyordur, buji ömrü ne alemde onuda bilmiyorum falan derken biraz daha artar gibi geliyor ama çok farketmez heralde.
Acaba nekadar agresif kullansamda buradaki arkadaşlar kadar gaz açamıyormuyum kendimden şüphe etmeye başladım :silent: