Selamlar

Tüm forumdaki arkadaşlara selamlar. İsmim Kerem, istanbul'da yaşıyorum ve ne hikmetse küçüklüğümde beri dört tekerlerli araçlara sıcak bakamadım. Artık ev-iş arası ve bu çekilmez olan trafik yüzünden geçen ay 2005 model kırmızı bir ybr 125 aldım. Ara ara usta bir abimle eğitimlere çıkıyorum ve videoları izliyorum. Şu trafikte en mantıklı seçimi yaptığımı düşünüyorum bisikletle beraber :)

Ehliyeti alacağım ama araştırmalardayım hala. Şirinevler'de aydın sarı 450 tl dedi. Bakırköy civarında da uygun fiyatlı bulmaya çalışacağım.

hımmmm ehliyetiniz yokmuş.... Ehliyetiniz yoksa sizinle konuşamayızzz....
Şaka şaka hoşgeldin kardeş

hoşbulduk, ehliyeti alacağım araştırıyorum bir de tabi sigorta. plaka 17 en uygun neresi verir araştırıyorum forumda da şu şirket iyi falan diye bir şey bulamadım. araştırmalar devam ediyor.

hoşbulduk, ehliyeti alacağım araştırıyorum bir de tabi sigorta. plaka 17 en uygun neresi verir araştırıyorum forumda da şu şirket iyi falan diye bir şey bulamadım. araştırmalar devam ediyor.
Soruyu pek anyayamadım Ehliyet mi alacaksın Aracı üstüne mi alacaksın...:sunny:

aracı üstüme aldım, yanlış sordum galiba :) kasko işini soracaktım. En uygun fiyat veren şirket hangisi ?

Yine yanlış anlatmışım derdimi, zorunlu trafik sigortası olacak :D yarın bir tane allianz acentesine başvurucam.

Hos geldin.

Ehliyet icin kurs ucretleri 400 lira falan genelde daha uygun biryer varmidir bilmiyorum bulursan paylas lutfen

Oh nihayetinde olayı resmiyete kavuşturduk, bundan sonrası bol eğitim :)

Bagcilar milli egitim deki memurlarin gonlu olmadi daha sertifikalari bile alip da emniyete veremedik dosyayi

hoşbulduk teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Bizi sınav yerinde toplayan bir abi vardı sağolsun baya detaylı açıkladı her şeyi. Sertifikalar on beş günden önce elinize ulaşmaz dedi çünkü o pazar günü tüm kursların ve araçların sınavı vardı. Düşün ne kadar sertifika onaylanacak :) Yaza girmeden alırız ama orası kesin gerçi şey var bir de internetten randevu almak da ayrı işkence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar