Yamaha FJR 1300 Yan Çanta Azizliği ve Sonrası

bu yan çantaları hiç bir zaman sevmem, motosikletin tüm avanbtajı kayboluyor, bunları takanlar zaten mecburen 4 tekerlerle arka arkaya gitmek zorunda. öyle aralardan geçeyim vs olayı yok.

F54

yaw bu kaza da bi eksik var oda adam suya düşmüyor:pl:

kullanmasını bilmeyen malların eline böyle güzel motorlar geçiyor ya yazık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullanmasını bilmeyen malların eline böyle güzel motorlar geçiyor ya yazık

Kaza yapan birisinin motorunu kıskanıp üzerine bir de hakaret edenler de böyle forumlarda yazabiliyor ya yazık.

iyide bende iki tane motor var neyini kıskanayım bindiğin motorun genişliğini hesaplayamayan adam bu kaza değil dikkatsizlik
mal motorcular burayı diye konu açıldı kaç kişi yazdı 50 bin tl lik motoru dikkatsizlik sonucu perte cıkarırsan birazcık mal olunuyo bunu hakaret sayma slayer nickli arkadaşım adamı tanımam etmem

Valla adam düşse pek umursamamda, motor düşerken insan kendini boşlukta hissediyor. içi cızz ediyor.
Adamda ballı, hem motor hem kendi tekneye çakıldı. Motor acaba tekneyi batırdı mı :p , Çeken kişi şans eseri güzel yakalamış.
Avrupada bir çok arabada kanundan dolayı var galiba, birde extra takan manyaklar var. otobanda kaza yakalarım diye turlayıp duruyorlar.

yazık olmuş adama da motorsiklete de :pale: ama ben motora daha çok acıdım :) bu arada yan çanta alıp almamakla alakalı tereddütüm kalmadı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar