[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi haftalar olsun dostlar.gezinizin iyi geçtiğine sevindim.resimleri bekliyoruz.

sevgili adana'lı arkadaşlar; size yanlışl anlaşılmaması umuduyla bir sorum olacak.

neden adana bu gazetelerin3. sayfalarına en çok konu olan güzide ilimiz acaba? yani yüz kızartıcı suçların çokluğunun sebebi nedir? askerde ne kadar adana'lı tanıdıysam hep psikoıpat türüydü. sanırım benim şanssızlığım.

buyuk sehirlerin yuz kizartıcı sucları çok buyuk oldugundan genelde onları birinci sayfadan bizi ancak ucuncu dayfadan yayınlıyorlar. ama su kumarhane ruhsatları adanaya verilirse inanıyorumki bizde birinci sayfada yer bulacagız

Herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum....
Geziye giden arkadaşlarımın sağ sağlim döndüğüne sevindim... fotoları bekliyoruz... :flower:

Herkese Günaydın... :rendeer:

Bora Başkanım gezi çok güzeldi... Ama Siz ve Bahadır kardeşim olsaydı daha güzel olacaktı...:thumright Dadından yinmezdi artık... :queen:

Herkese Günaydın... :rendeer:

Bora Başkanım gezi çok güzeldi... Ama Siz ve Bahadır kardeşim olsaydı daha güzel olacaktı...:thumright Dadından yinmezdi artık... :queen:

diğer abilerim bilir, gezi kaçırmak hiç huyum değildir. :queen: ancak elde olmayan sebeplerden dolayı bu geziyi kaçırmış bulunuyorum :pr:
artık önümüzdeki gezilere bakacaz :bounce:

Günaydırn, hayırlı haftalar...:rendeer:

Bu kadar kalabalık gezi uzun zamandır olmamıştır, katılan tüm dostlara vede organizasyonu yapan adaşım muzoya teşekkürlerimi sunarım :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Artık Kıl çadırı muahabettine devam edebiliriz. :p

Merhaba dostlar,
Hafta başı yoğunluğu nedeni ile anca girdim siteye.
Bende bir kaç foto var. Akşama bir konu açar olanları yüklerim. Diğer fotoğraf olan arkadaşarda eklerler.

Kısaca;
Hava, yol, yemek, ortam, kaynaşma, yardımlaşma, viraj, paylaşım, katılım, organizasyon ve çoşku harikaydı.
Adana Mt' ye yakışır bir gezi oldu. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. Muzaffer (Fazerr) kardeşim yine
farklılığını gösterdi.:cat:

Merhaba dostlar,
Hafta başı yoğunluğu nedeni ile anca girdim siteye.
Bende bir kaç foto var. Akşama bir konu açar olanları yüklerim. Diğer fotoğraf olan arkadaşarda eklerler.

Kısaca;
Hava, yol, yemek, ortam, kaynaşma, yardımlaşma, viraj, paylaşım, katılım, organizasyon ve çoşku harikaydı.
Adana Mt' ye yakışır bir gezi oldu. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. Muzaffer (Fazerr) kardeşim yine
farklılığını gösterdi.:cat:

Merhaba arkadaslar,herkese iyi haftalar bol kazanclar diliyorum...

Yusuf abinin yorumlarina tamamiyle katiliyorum :thumleft:Cok guzel bir gezi oldu :thumleft:Emegi gecen herkese(bu kadar kalabalik bir organizasyonu gerceklectiren,katilan ve de ozellikle sikintili durumlarimizda bize arabalari ile destek olan arkadaslara buradan tekrar tesekkur ediyorum:rendeer:)

Bu arada Ozgur arkadasimiza tekrar gecmis olsun diyorum.Tek tesellimiz cok buyuk bir problem olmadan atlatmis olmasi ve buradan tum biz motorsiklet suruculeri olarak cikarilacak dersler.Sanirim bu soguk kis gunlerinde Donald Duck amcamizin motorsiklet teorilerini tekrar gozden gecirmenin zamani geldi.:bounce:

Tekerimiz duz bassin, daha nice gezilere...

bu gezi işi bora başkanımın işi ben boyle şey görmedim. bi kere tavuk yağlıydı, sucuk yağsızdı, çaylar kaçaktı, demleyenler göçekti. daha emzikli bebeği olan adamın altına verdiler bir tane motor ne mont var duzgun ne bir sey. adama da küçük geldi motor. yazık ya vallahi billahi. yani organizasyon sıfır. geziden sonra organizatör arkadasın dukkanına çağırdılar. ne bir kahve ne bir çay. ben yakıştıramadım. birde bu adamın başkannlıkta gözü olduğunu sezinlediiim peeeeh...

Kim olaki o adam acaba Burak ??????.... Emzikli bebek yazık valla ... bak bana , ben aslanım oğlumla geldim ki iyi bilirsin oda senden iyi motorcudur .... Montumda zaten yeni teknoloji orjinal airbagli monttu ... yani kendinden hava yastıklı .....

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

sevgili galaksi dışından olan arkadaş ... öööle galaksi dışından anlayamazsın tabi .... gel buraya bi misafirimiz ol , biz sana detaylı olarak derinlemesine anlatalım konuyu .....

En çok bi saate zehir gibi olursun , hiç bir sorunun kalmaz emin ol ....

tüm dostlara selam olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

Sevgili Muzo Pazar günü yapmış olduğun programdan dolayı teşekkür ederim

Adana İl Temsilcisi
günaydın ey ahali artık kış geldiiiii.:)
bi de resimler geleydi iyiydi.:p

Günaydın Arkadaşlar

Şemsiyeylemi gideceğiz birader,:pr:
havaya baksana:mrgreen:

Yusuf abi, birilerini aragazı vermeye çalışıyorum :mrgreen:

Bora başkanım görmemiştim,
Çok talihsiz bir kaza, Allah başa vermesin.

Evet ya, adama birde motora yazık olmuş :pr:

günaydın ey ahali artık kış geldiiiii.:)
bi de resimler geleydi iyiydi.:p

Katılıyorum sana, resimleri şiddetle bekliyoruz :cat:

herkese iyi günler...
dünkü yağmurda, yağmurluğumu deneme fırsatım oldu. kendimi hediye paketi gibi hissettim ama, ıslanmadım. :c))
Fotoğrafları bekliyoruz... Benim katıldığım hiç bir gezide foto yüklemek 2 günü bulmamıştı. :queen: Hadi görelim şu fotoları artık...

arkadaşlar merhabalar bazılarınız beni tanır.ismim mertol mercimek fazerr muzafferin ordan malumunuz motosikletim yamaha dragstar bende sizler gibi motosiklet sevdalısıyım.tic odasında görevliyim.bunda sonra bende aranızdayım.artık bolbol görüşmek üzere hem toplantılarda hemde gezilerde görüşmek üzere diyorum.herkese selamlarımı sunuyorum.aranızda olmaktan son derece mutluyum.saygılarımla:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar