sevgili adana'lı arkadaşlar; size yanlışl anlaşılmaması umuduyla bir sorum olacak.
neden adana bu gazetelerin3. sayfalarına en çok konu olan güzide ilimiz acaba? yani yüz kızartıcı suçların çokluğunun sebebi nedir? askerde ne kadar adana'lı tanıdıysam hep psikoıpat türüydü. sanırım benim şanssızlığım.
Herkese Günaydın... :rendeer:
Bora Başkanım gezi çok güzeldi... Ama Siz ve Bahadır kardeşim olsaydı daha güzel olacaktı...:thumright Dadından yinmezdi artık... :queen:
Merhaba dostlar,
Hafta başı yoğunluğu nedeni ile anca girdim siteye.
Bende bir kaç foto var. Akşama bir konu açar olanları yüklerim. Diğer fotoğraf olan arkadaşarda eklerler.
Kısaca;
Hava, yol, yemek, ortam, kaynaşma, yardımlaşma, viraj, paylaşım, katılım, organizasyon ve çoşku harikaydı.
Adana Mt' ye yakışır bir gezi oldu. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. Muzaffer (Fazerr) kardeşim yine
farklılığını gösterdi.:cat:
bu gezi işi bora başkanımın işi ben boyle şey görmedim. bi kere tavuk yağlıydı, sucuk yağsızdı, çaylar kaçaktı, demleyenler göçekti. daha emzikli bebeği olan adamın altına verdiler bir tane motor ne mont var duzgun ne bir sey. adama da küçük geldi motor. yazık ya vallahi billahi. yani organizasyon sıfır. geziden sonra organizatör arkadasın dukkanına çağırdılar. ne bir kahve ne bir çay. ben yakıştıramadım. birde bu adamın başkannlıkta gözü olduğunu sezinlediiim peeeeh...
Beyler bu hafta sonu kıl çadırına gidelimmi :silent:
Şemsiyeylemi gideceğiz birader,r:
havaya baksana:mrgreen:
yusuf gördümnü bilmem ama bir bak.yazık yav.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...a-fjr-1300-yan-canta-azizligi-ve-sonrasi.html
Bora başkanım görmemiştim,
Çok talihsiz bir kaza, Allah başa vermesin.
günaydın ey ahali artık kış geldiiiii.
bi de resimler geleydi iyiydi.![]()