Diğer Bu moto calibre 250cc

Mengu eğer elinde gerekli aparatlar yoksa belirteceğim linkten alabilirsin.

http://www.goproturkiye.com/Urun/Gopro-Baglanti-Ara-Parca-Seti-pmu14.html

Biliyorum hocam. Konunuzu epeydir takip ediyorum. Ama sanki ikiside aynı ama farklı marka adı altında gibi geldi bana.

Evet dediğiniz gibi tasarım da benzirlikler olsa da, araların da büyük farklar var. Örneğin Ateş modelin de tek disk fren varken, biz de çift var. Biz de mercek far varken Ateş de halojen far var. Ateş bildiğim kadarı ile enjeksiyonluydu. Bizim karbüratörlü vs.

Bende 2 tane yapışkanlı aparat var bide kameranın süslü kutusunda kameranın durduğu platform var. Bi kaç parça plastiğe 30 euro vermek içimden gelmedi doğrusu :cherry: Tripod bağlantı aparatı aldım koruma demirine veya gidona bağlanan bir aparat uydururum ona göre.

Bende 2 tane yapışkanlı aparat var bide kameranın süslü kutusunda kameranın durduğu platform var. Bi kaç parça plastiğe 30 euro vermek içimden gelmedi doğrusu :cherry: Tripod bağlantı aparatı aldım koruma demirine veya gidona bağlanan bir aparat uydururum ona göre.

Sen motosport versyonunu alacaktın. Sanırım başka tür aparatlara sahip modelini aldın. Değiştirme şansın varsa değiştir. Ebay'den filan mı aldın? Vakum filan mı bari? En azından o şekil de depo'ya sabitlersin. Veya kafana yapıştırırsın vakumu :D. Fakat uzaylı anteni gibi dolaşma sonra sokaklar da :D.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gopro'cular arasına ben de katıldım :p, firmanın sitesinden hero 3 white olanını aldım. Fedex ardiye ücretiyle kazıkladı ama yine de fiyatı uygun sayılır. Yapışkanla kaska sabitlemek yerine, ram mount'larla motora sabitleyeceğim. Kara cuma indirimiyle onlar da uygun fiyata geldi :p, gerçi hala ulaşmadı, bu hafta gelse de kar yağmadan 1-2 video çeksem.

Gopro'cular arasına ben de katıldım :p, firmanın sitesinden hero 3 white olanını aldım. Fedex ardiye ücretiyle kazıkladı ama yine de fiyatı uygun sayılır. Yapışkanla kaska sabitlemek yerine, ram mount'larla motora sabitleyeceğim. Kara cuma indirimiyle onlar da uygun fiyata geldi :p, gerçi hala ulaşmadı, bu hafta gelse de kar yağmadan 1-2 video çeksem.

Hayırlı olsun Çağdaş'cım. Bekliyoruz kayıtları artık :). Ben asıl firmanın gece merceği getirmesini bekliyorum. Fakat getirmeyecek gibi. İlla ebay'den alacağız :).

Sen motosport versyonunu alacaktın. Sanırım başka tür aparatlara sahip modelini aldın. Değiştirme şansın varsa değiştir. Ebay'den filan mı aldın? Vakum filan mı bari? En azından o şekil de depo'ya sabitlersin. Veya kafana yapıştırırsın vakumu :D. Fakat uzaylı anteni gibi dolaşma sonra sokaklar da :D.
Ben italyada mediamarkt'dan aldım. hero3 white 250euro'ya aldım. Aparatlar çok pahalı geldi vakum aparatı 37 euroydu ben o paranın yarısına vakumlu bi aparat yaparım doğrusu.

İzmir İl Temsilcisi

Bu calibrenin siyah versiyonu degil yukinin ateş versiyonu olsa gerek 2 motor mekanik ve güç olarakta farklı . yuki ve calibreyi ayırt etmenın en büyük yolu daha evelde söyledigim gibi ön tek disk yuki. calibre çift disk. ayrıca bu fotolardan gördügümüz kadar birebir 2 motoru yan yana görsem daha ne farklılıklar cıkartırım ortaya. birinini fiyatı 7.250 .... yukide 5 küsür civarıydı fiyat olarakta ciddi fark var..

Baştan sona aralıksız okudum Hyosung düşünüyordum buzamana kadar ama fikrimi iyice değiştirdin yani : )ve konu durgunlaşmış bir hareketlilik lazım :D

Çok güzel olur kamera. İnsanın kendi kayıtlarını izlemesi bir farklı oluyor :p. Motosikleti aldığın da iki calibreci olarak yan yana güzel fotoğraflar alırız :). Çok bekletme ama! :D.

çok da güzel olur çok bekletmeyi düşünmüyorum maddi konular biraz sıkıntı olmaya başladı şimdilik ama sezonu bulmaz almam :) fotoğraf işiyle de uğraşıyorum güzel kareler alırız :)

İzmir İl Temsilcisi
bende katılırım o güzel karelere :D

Arkadaşlar bu aralar pek paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın. Radyatörüm henüz yeni bitmiş. Test işleri filan kaldı. Birazcık uzadı fakat çok güzel bir radyatör yapmışlar. Bir de misafirlerimiz oluyor bu aralar, motosikletim olsa da paylaşım yapmam maalesef olanıksız.

Orhan isimli facebook da görüştüğüm bir arkadaş var. Calibre'yi severek almış fakat maalesef ki bir kaç gün sonrasın da bazı sıkıntılar yaşamış ve çözüm üretmemişler arkadaşımıza. Onunla birazcık dertleştik. O da üyeliğini aldıktan sonra burada paylaşımlarını yapacak.

Farında buharlanma, stop etme ve bir de sanırsam göstegenin altında ki şasi de paslanma varmış. Artık nasıl bir motosiklet vermişler bilemiyoruz tabiki. Çünkü diğer msn ve facebook'tan görüştüğüm arkadaşlar da ben dahil böyle sıkıntılar yaşamadık. Kendisini zaten burayı takip ediyormuş. Üyelik aldığı zaman hep beraber konuşur, tartışırız.

Baştan sona aralıksız okudum Hyosung düşünüyordum buzamana kadar ama fikrimi iyice değiştirdin yani : )ve konu durgunlaşmış bir hareketlilik lazım :D

Ben olmayınca hareket kalmıyor forumda maalesef :p. Keşke diğer arkadaşlar da fırsat bulup paylaşım yapsalar :). İnanın sizden daha çok istiyorum :).

çok da güzel olur çok bekletmeyi düşünmüyorum maddi konular biraz sıkıntı olmaya başladı şimdilik ama sezonu bulmaz almam :) fotoğraf işiyle de uğraşıyorum güzel kareler alırız :)

Hayırlısı olsun hakkında :). Fotoğraf işiyle uğraşman çok güzel :). Bizim grupta da var profesyonel çekim yapan arkadaşlar :).

bende katılırım o güzel karelere :D

Cem'cim sensiz olur mu yahu hiç :D.

sonpol varya senin yüzünden kararsız kaldım :D supermoto manyağı olmama rağmen senin yüzünden bu motora iyiden iyiye kaymaya başladım 152 km hızı orjinal dişli ile mi yapıyor yoksa ekstra değişiklimi var bende yakında alıyorum karar aşamasındayım ama şuan

sonpol varya senin yüzünden kararsız kaldım :D supermoto manyağı olmama rağmen senin yüzünden bu motora iyiden iyiye kaymaya başladım 152 km hızı orjinal dişli ile mi yapıyor yoksa ekstra değişiklimi var bende yakında alıyorum karar aşamasındayım ama şuan

Ben adamı böyle kararsız bırakırım :p. Bir bakmışlar ellerinde avuçların da ne varsa sattırıp, calibre aldırırım :p. İşin şakası bir yana, amacım insanların kararlarını etkilemek değildir. Sadece bilgilendirmektir. O yüzden motosiklet ile ilgili tüm paylaşımlarımı paylaşmaktan esirgemiyorum. Gerisi tercih meselesi :). Evet 152'yi orjinal dişliler ile yaptım bu arada.

pof acaip arada kaldım hahaha supermotomu yoksa bumu diye ama bunu alırsamda emin ol görseli kemdimce değiştiricem :D tabi zamanla ki sanırım bunu alıcam gibi birde sana bir sorum egzostu zx6r daki yada cbr 600 daki gibi kuyuruğun altına almak istesek yeterli yer varmıdır arka kuyruk grenajını değiştirirek tabikide :D

İzmir İl Temsilcisi
dostum görseli degiştiricem derken ss motoru supermotoya çevirmiceksin dimi :D. bence olur çünkü egsozcular öyle kıvrımlar veriyorki aklın hayalin almaz her türlü kuyrugun altından çıkarırılar o egsozu :D

oda var kafamda ama en az 2 yada 3 sene hayatına ss olarak devam edicek :) ss halinide bi kaç görsel birşeyler düşündüm bakalım sanırım ay bası yada ocak ortası gıbı alıcam :) sonra ufaaaak ufak tamamlıyıcam birde bumoto calibrenin zincir ölçüsü ne biliyormusunuz kaç link kalınlığı ne 428 mi 520 mi :)

İzmir İl Temsilcisi
dostum ss makineyi supermotoya çeviremessin buda bir gerçek ne sana onun konforonu verir nede süspansiyon sistemi o hareketleri kaldırır grenajları söküp kaldırımdan atlarsın radyatörüde yerde bırakırsın mesela :))

da supermotoya çeviricem dediğim zaman tabikiide kendi amartisör,arka salıncak,jant,gidon vede grenajlarını kullanmıcam :D neyse bi alıyım ss olarak 2-3 sene kullanıyım sonrada supermotoya çeviririm orası kolay

İzmir İl Temsilcisi
ben senın yerınde olsam şöyle yapardım ss motorum bir köşede dururdu daha sonra 2nci el ucuzdan bir supermoto alırdım. fakat 2-3 sene ss motor kullandıktan sonra artık SS'in tadını başka motorlara degişmezsin :)

bunda 4 sene öncesine kadar 98 kasa suzuki srad 750 vardı :) ss e doydum anlıcağın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar