Umarım yeni yüz akımız olur Etox 1,6 Dizel

sonucta daha yeni, beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim. Devlet guzel bi vergi indirimi vb. tesvikle bu isin arkasinda duracaktir. Insallah adam gibi yerli uretim motosiklete de el atarlar :)

Aynen artık üretmek lazım.. Üretip dışa bağımlı olmamak lazım..

kesinlikle almam türk ler yapmış kesin bir üçkağıt vardır bunda :D şaka bir yana umarım seri üretime geçebiliriz

tasarımı bitip üretim aşamasına gelince devlet ödeneği ve desteği çeker yapılan teklifler lafta kalır bol paralı bir devlet verir milyon doları satın alır tıpkı tt custom gibi

jet fadıla yazık oldu adam 2010 yılında seri üretime başlıyacaktı

Yapılmaz diye bir şey söz konusu değil , ''alası yapılır , motorunuda yaparız ! gelgelelim satılır mı ? rekabet edebilir mi ? tutulur mu ? engellenir mi ?!! ( Fadıl Akgündüz gibi )

"X" harfi varsa bu yerli denilen otomobilde, kesin yapılır, hiçbi şüphem yok ::pala::

Bir zamanlar "Devrim" değil de "Inkılâpx" olsaydı üretilen otomobilimiz, oda halen yapılıyor olurdu. Dışa özenim varsa teşvik şüphesiz olur.

Yapılmaz diye bir şey söz konusu değil , ''alası yapılır , motorunuda yaparız ! gelgelelim satılır mı ? rekabet edebilir mi ? tutulur mu ? engellenir mi ?!! ( Fadıl Akgündüz gibi )
jet fadıl engellenmedi...kendisi içine etti...yerli diye avrupadan sadece prototip araç yapan bir şirkete bir model yaptırdı...sende yaptıra bilirsin...atla deve değil...
sonrada çıkıp koça sabancıya teklif götürecem dedi...s.kleyen olmadı tabii...yani saçmaladı amacı bence sende gel ortak ol sloganıyla vurgundu ...o adam bu memlekete bir kuruşluk hayrı dokunmamış bir zattır...ben dahil pek çok kişiden küfür yiyen uzanlarbile berke barajını yaptı...seçimlerde adayken...muhtarlar aracılığı ile çeşitli yardımlarda bulundu...jet fadıl ne halt etti...bırakın bu engellendi vs şehir efsanelerini...adam ol somutlaştır...planla...desteklenir...

Abi Araba Ne Kadar Kötü Gözüküyor Tekerlikler Hariç Tüm Yerleri Sonradan Eklenmiş Gibi Duruyor.Birde Araba Sıfır Ancak İkinci El Gibi Duruyor:D

sonrada çıkıp koça sabancıya teklif götürecem dedi...s.kleyen olmadı tabii... // ben dahil pek çok kişiden küfür yiyen uzanlarbile
Aslında bu mesajınıza cevaben bilgilendirme yapmak isterdim , F.A ' ün partilisi de değilim !! , gelgelelim presip olarak forumculukta bu tip üsluplara cevaplama yapmıyorum , içimden gelmiyor açıkçası !..

farklı bir tasarımı olmuş bence bilindik bir modeli makyajlayıp kaktırmaktan iyidir.

Hiç umudum yok Etox'tan, umarım yanılırım. Fadıl Akgündüz'den de umudum yoktu, yanılmadım.

bu nasıl yerli ismi arkadaş.Türk alfabesine "X" harfi eklendide bizmi bilmiyoruz? Türk yapımıysa ismide Türk olmalı...

jet fadıl engellenmedi...kendisi içine etti...yerli diye avrupadan sadece prototip araç yapan bir şirkete bir model yaptırdı...sende yaptıra bilirsin...atla deve değil...
sonrada çıkıp koça sabancıya teklif götürecem dedi...s.kleyen olmadı tabii...yani saçmaladı amacı bence sende gel ortak ol sloganıyla vurgundu ...o adam bu memlekete bir kuruşluk hayrı dokunmamış bir zattır...ben dahil pek çok kişiden küfür yiyen uzanlarbile berke barajını yaptı...seçimlerde adayken...muhtarlar aracılığı ile çeşitli yardımlarda bulundu...jet fadıl ne halt etti...bırakın bu engellendi vs şehir efsanelerini...adam ol somutlaştır...planla...desteklenir...

Evet berke barajını yaptılar.. Ama maliyetinin 5 katına.. ihale iptalleri tehditler ali cengiz oyunları paravan şirketler.. evet baraj yapıldı sonunda.. Hazır betoın işi nasıl olsa hesap soranda yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

http://www.etox.com.tr/anasayfa

Arabalarının tipi hiç hoşuma gitmedi desem yalan olur ama basit bi kazada bile sürücüsüne mezar olur gibi duruyo, sonuçta sanayi işi araçlar olacak bunlar, nerede lazer kaynak teknolojisi ve alman mühendisliği :) Bir de araçların gövdesi sac değil de fiberglass olacaksa beş para etmez ne yazıkki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar