beat camı değil, o camı hatırladım, türk malıdır ve piyasasının en kötüsüdür. yarın psv-ajax maçına kaldım. 7+ gol olursa givi cam alıcam. mototal 50-60 euro dedi telefonda. eski sayfalarda görürsün, resmi bulsam buraya koyarım, önü tamamen kapatıyor. ben dudulluda bir motorcudan çıkma cam aldım, aparatları yoktu, ön göstergelerin oraya sıkıştırdım, baktım olmadı, cam çok esniyor rüzgardan, ince bişeydi. zaten 7 lira vermiştim, geri aldı adam. motorun resmini çekip koayacaktım, çok asil bir görüntüsü olmuştu. cbf turing camı gibi yani, şapkanın arasına soktum camı, karnıma doğru duruyordu, rüzgarda ise tamamen yatıyordu :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
http://c1210.hizliresim.com/12/p/f4y2j.jpg
bu camın aynısından arıyorum. istanbulun izmitin hatta bursanın bile neresinde olursa olsun gider alırım. duyan bilen varsa rica ediyorum nerede satıldığını söylesin.
bu resmi ben eklemiştim hatta ben çektim istanbul anes motorda evimin yanı almak istersen yardımcı olurum:cat: