Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tahsin neyseki sorunları gidermişsin sevindim,zaten bu servis kısmına zerre güvenmeyecen az çok dürüstleri çıksada en iyisi kendin yapıcan bakımını tamirini inanıyorumki kısa zamanda öğrenirsin motorun ayarlarını zaten genelde motorcular bu işini bilmeyen servisler sayesinde usta oluyor Lâ havle ve lâ kuvvete illâ
billâhil aliyyil azîm
diyerek başlıyorum yazıma. gerçekten çok sinirliyim.
1-)motoru aldığımdan beri bir dengesizlik var motorda. acemiliğime verip düzelir dedim. ama düzelmedi. virajlarda yatmaya çalışınca motor atma yapıyor. binbir besmeleyle giriyodum viraja.
2-)bide debriyajı bırakınca gelen tak sesi.
sabah zinciri germeye gittim. baktım çizgiler var ayar vidasının. hee zincir gerginliğini gösteriyor. temizledim. bide baktım sağdaki 1 gösterirken soldaki 2 gösteriyor. 22lik civatada çok sıkılmamış. en az 8kg sıkılmış olması gerekirdi. deliye döndüm.
hemen ikisini eşitledim 22lik somunu adam gibi sıktım. tura çıktım
ulan motor çappır motora döndü. hele o virajlar kaymak oldu. istediğin gibi yat.
zincirden gelen tak tuk sesinden eser yok.
lan bisikletçi servis usta ettin beni.
Arkadaşlar lastikle ilgili bi yazı yazmıştım cevap veren olmadı gözden kaçtı herhalde tekrar yazayım ben sizlerin önerisiyle pirelli dura traction alacaktım başka bi forumda pirellinin iyi olmadığını yazdılar ama MT de forumlarda genelde iyi yazıları okudum şimdi bunlar ya atıyolar yada bilmiyorlar sizce pirelli iyidir diyorsanız pirelli alayım ama Michelin sport daha iyi süper derseniz michelin alayım yorumlarınızı bekliyorum sağlıcakla