TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sbr

madem ramazanın öleden sonra işi var. biz kahvaltıyı erkene çekelim. 09-30 ikea da buluşma 10-30 kahvaltı bitişi. yola çıkış. 11-00 pendiğe varış. çay muhabbet ramazan kovana kadar takılırız..

abi bari 10 yapalım yau.. 9.30 çok erken değilmi..birazcık uyusaydık:pale:

gelin paşa yakarız semaveri sorun yok.. 11-12 bilmem.. olmadı çeyiz taşımaya 10 motorcu gideriz... ev belli adres belli... sıkıntı yok evde olduğum sürece....

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------

[url]http://img708.imageshack.us/img708/6007/sam1693v.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

[url]http://img526.imageshack.us/img526/8094/sam1695d.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

forum renklensin saat fark etmez.. evde olduğum sürece sorun yok paşam ne zaman isterseniz gwlin.. 08 bile olur..

ulen bu benim motora benziyo aynısını tıpkısı :cherry:

tamam ozaman herşey netleşmiş. pazar sabahı 9:30 ümraniye ikeada toplanıyoruz kahvaltı yapıp ramçonun yanına gidiyoruz.ordada semaver içiyoruz:) yağmura hazırlıklı olun sudan korkan arabayla gelsin.:)listeyi yapıyorum gelmek isteyenler listeye kendinizi ekleyin. maksat muhabbet toplantısı herkeze açık tanışıyor olmamız gerekmez.

1:çelikatlı
2:atillapaşa
3:enes
4:ysfist
5:sbr
6:selo

sudan korkmuyorummu diyosun yani:) görücem ben sizi pazar günü. külodunuza kadar ıslanında bi aklınız başınıza gelsin:queen:

sudan korkmuyorummu diyosun yani:) görücem ben sizi pazar günü. külodunuza kadar ıslanında bi aklınız başınıza gelsin:queen:

su değil de alt-üst yagmurlugu giy cıkar yapmaya gıcık oluyorum. ayrı mesai istiyor resmen giyip soyunmak.

kadro kalabalık baya. güzel güzel

hacı bol bol dua edecem yağmur yağmasın diye
gerçi dizlik almıştım şu kuryelerde varya ondan rüzgar yağmu çamur fark etmez sen kendine yan hacı sen napcan bakalım...:queen::queen::queen:

yavrum ben yukardan ne yağarsa yağsın aralıksız hergün işe motorla gidiyorum görücez bakalım kim kuru kim yaş:) sen galiba hiç yağmurda motor sürmedin. o dizlerini örten muşambanın seni ıslatmıcanımı sandın yoksa:) görecem ben seni görecem demedi deme:queen:

şaka la şaka ıslanmazsınız bişey olmaz..korkupta gelmezsiniz falan bide:)

yavrum ben yukardan ne yağarsa yağsın aralıksız hergün işe motorla gidiyorum görücez bakalım kim kuru kim yaş:) sen galiba hiç yağmurda motor sürmedin. o dizlerini örten muşambanın seni ıslatmıcanımı sandın yoksa:) görecem ben seni görecem demedi deme:queen:

şaka la şaka ıslanmazsınız bişey olmaz..korkupta gelmezsiniz falan bide:)

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

aslında yağmur değilde beni korkutan lastikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar