[Adana - MT]

güzel bir toplantıydı... katılan herkese teşekkürler... :rendeer:
aynı kalabalığı her toplantıda görmek isteriz...

İlk toplantım harika geçti. Adana'da böyle güzel bir grupla tanışmış olmak harika bir duygu... :thumleft: Çok memnunum sizleri tanıdığım için... Beni aranıza aldığınız için teşekkürler... Şimdi tüm topiği geriye doğru mu olur artık baştan sona mı olur okumam lazım; Ancaaaaaak 1401 sayfa olması beni biraz düşündürdü. Artık bi tarafından başlayıp yavaş yavaş okurum... :queen:
canlarım benim :rendeer: düzenlediğim her organizasyon sizler gibi asil olur.KISKANAN,lar çatlasın emiiiiii
güzel dostum yusuf yaptığın iltifatlar en az senin kadar asil ve soylu:cat:acep bu iltifarlara layık gönüllerin başkanı başka:flower: olabilirmi.
bu hafta kıl çadırına gidiyoruz.katılanlar bol ve kaymaklı.DUYMADIK DEMEYİN haberiniz olsun..
pazar saat 9.da mola ..9;30. teker DÖNERRRRRR

Merhaba arkadaşlar,
Akşam oldukça keyifli bir toplantı geçti.
İlerleyen saatlerde katılımın dahada olması birlekteliğin artmasını sağladı.
Herkese teşekkürler, özellikle işin mimarı, yatakları sarsan, dağları titreten, gönüllerin sultanı, başların tacı, içinde olmadığı tüm organizasyonları planlayan,:mrgreen: eşssiz insan, (Bir tane daha olsa yandık:pr:) büyük satıcı, ekmeğini taştan çıkaran, taşı sıksa suyunu çıkaran, çıkardığı suyu geri satan, her saça göre tarak vuran fahri başkana hasseten teşekkür ediyorum.:flower:

---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Murat hocam,
Hoş geldin. Umarım camiada daimi, aktivitelerde katılımcı olursun.:rendeer:

Muzaffer' ciğim,
Kahvaltı yerine AT Dağına tereyağında tavuk ve tereyağlı bulgur pilavı, arayada sucuk aperatif programı yapsan daha güzel olacak be.
Akşam sen gittikten sonra Mustafa abilerle konuştuk, ağzımızın suyu aktı yahu.:queen:

muzaffer abi hatta sen gittikten sonra eşli gezi olsun diye konuşuldu.
kahvaltı için geç bir saat, gitmişken güzel bir yemek yiyelim diye de konuşuldu...
benim için fark etmez.. ben her türlü uyarım biliyosunuz... :bounce:

Selam dostlar...:rendeer:

Akşamki keyfli sohbet için katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederrim, ayrıca Murat hocam seni aramızda görmek bizi onure etti. Umarım geizlerimizede katılırsın :cat:

Adaşım seninle toplantılar daha bi güzel oluyor, keşke tüm toplantılara katılabilsen, ama sen gittikten sonra bazı kişiler hakkında dedikodu yaptı haberin olsun :bounce:

Pazar günkü gezi için oyumu At Dağı, Tereyağında tavuk, yada ekmek arası sucuk yönünde kullanıyorum. Diğer yarışmacı arkaşlara başarılar diliyorum :p

ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....SİZ NEDEDİNİZDE ben yapmadım canlarım benim sizin için çiğ TAVIK bilem yerimmm:flower:pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nnnnn bu haftaki güzergahımız atdağğğğğ okadar son kararımmmmm.gelmeyenler çatlasın...birileri dün bozum oldu CEVAP BİLEM YAZAMIYOR....HIHAHAAAAAHAAAAAA

iyi akşamlar arkadaşlar pazar günü işim olmaz ise bende geliyorum:) başkanım bir liste oluştururmusunuz kim geliyor kim kacak ...gönüllerin başkanı fazer abi biliyosun ki mobiletim bile yok araba elime gecerse işimde olmazsa gelicem yoksa bliyosun durumu artık gönüllerin başkanı olarak buna bir care bulman gerek gönüllerin başkanı fazer abim yandan sepetli motor alıp motoru olmayanlara hizmet vermen lazım ona göre :queen:hepininizi seviyorum saygılar sevgiler:rendeer: allaha emanet olun:king:

tuc

iyi akşamlar pazar günkü gezinizin eğlenceli geçmesi dileğiyle.bu lise-dershane yüzünden ne bir toplantınızı katılabildim ne de bir gezinize katılabildim ancak kozan çevresine gelebilirseniz katılabilirim ya da mezun olunca inşallah :)

İyi akşamlar... :rendeer:

Sayın Muzaffer abilerim , Sevgili Bahadır; Teşekkürler... :cherry: Benim için de sizlerin arasına girmek bir onur...

Pazar günkü Atdağ gezisine bir aksilik olmazsa ben de katılacağım... :thumleft:

ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....SİZ NEDEDİNİZDE ben yapmadım canlarım benim sizin için çiğ TAVIK bilem yerimmm:flower:pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nnnnn bu haftaki güzergahımız atdağğğğğ okadar son kararımmmmm.gelmeyenler çatlasın...birileri dün bozum oldu CEVAP BİLEM YAZAMIYOR....HIHAHAAAAAHAAAAAA

Eyvallah birader,
Bildiğim katılımcıları ben yazayım.
Hatırlayamadıklarım veya gelmek isteyenler eklesin lütfen.

1- ) Mustafa abi
2- ) Turgay abi
3- ) Muzaffer (Fazerr)
4- ) Muzaffer (koluman)
5- ) Ben ve eşim
6- ) Murat hoca
7- ) Mustafa hoca (Ceyhan)
8- ) Mümin
9- ) Dişçi Ali
10-)Burak Cingiz
11-)Recep Albay
12-)

Günaydınlar vede hayırlı Cumalar :rendeer:

Birileri hava raporunu gözetlesin, bu işi Bora başkanım iyi yapıyordu :thumleft: Umarım yağış olmaz :bounce:

Adana İl Temsilcisi
ben kıl çadırı ve atdağına gitmek istemediğim için gelmiyorum.değişik yerleri görmeyi tercih ediyorum.

Herkese günaydın... Hayırlı Cumalar... :cherry:

Muzaffer abi ; İncirlikten hava raporlarına baktım... :cat: Hava pazar günü genel itibariyle güneşli - az bulutlu 22-9 derece... :bounce: Rüzgar giderken arkadan, gelirken önden 8-10 km/s hızla esecek...

Adana : Güneşli - Az bulutlu 21-9 derece
Tarsus : Az bulutlu 22-9 derece
Mersin : Az bulutlu 23-10 derece :thumleft:
Yani şartlar ve zemin müsait , oyuncular ve taraftar kararlı... :)

Merhabalar,bazilarimiz icin haftanin son is gunu,herkese kolay gelsin...

Uzun bir suredir siteyi takip edip toplantilara katilamiyordum-yilsonu is yogunlugu,hava degisikliginden kaynaklanan ufak tefek saglik sorunlari falan-:salut:

TROE hos geldin bu arada:rendeer:gezilerde ve toplantilarda bulusmak dilegiyle...

Pazar gunu hava parcali bulutlu gorunuyor,yagis yok:flower:(Daglarda durum degisebilir tabii.)

Ozellikle yol keyfi ve manzara bakimindan At dagi guzel bir tercih bence.Ama alternatif bir rotaya da varim...

Bir aksilik olmazsa ben de 09:00 da Mola'dayim:thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Pardon,

1-) Mustafa abi
2- ) Turgay abi
3- ) Muzaffer (Fazerr)
4- ) Muzaffer (koluman)
5- ) Ben ve eşim
6- ) Murat hoca
7- ) Mustafa hoca (Ceyhan)
8- ) Mümin
9- ) Dişçi Ali
10-)Burak Cingiz
11-)Recep Albay
12-) Gökmen

Yusuf abi çok darıldım wallahi, beni niye listeye dahil etmedin... benim kadar gezici bi insanı... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar