Eyv Mengu, zaten deli gibi sıkıyorlar o vidayı pedala dokunmasanda frenli gidecek gibi. Her seferinde uyarıyorum gevsetiyorlar ama yinede sert oluyor.
Bigün arka tekerleği 2-3 kez ard arda kilitleyince sağa çekip baya bi gevşetmiştim :mrgreen: Bu seferde ani sert frenlerde TAKKK!! diye bi ses gelmişti bikaç kez.
Servisi aradığımda, çok gevşektir ayırmıyordur, ani yüklenincede birden ayırıyordur... falan dedi. Ney neyi ayırıyor anlamadım Heeee dedim kapattım :mrgreen: ( çok gevşemiştir deyince sinirle gevşettiğim an aklıma geldi :queen: )
Bi abimizin yazısına denk geldim, vida bir, en çok iki kez toplamda 2000 km ayar için kullanılmalı, balata bitene kadar asla kullanılmamalı demiş. En idealin, önerileninin, doğru kullanımı da olsa 2000 bana acaip az geldi açıkçası :silent:
İyisimi ben onu bi gevşetip tekrar deneme turuna çıkayım. Balatayı ters çevirme işini tek kişi sorunsuzca yapabilirmi bilemiyorum, onu bi araştırayım ben, fotolu videolu anlatımı varsa hertürlü hallederim

Sağol :rendeer:
Arkadaşlar yakıt mevzusu biraz ilginç geliyor açıkçası, arada 20-30-50 km olsa anlaşılabilir ama bu durum başka bişey gibi :sunny:
Ben 3000-4000 km lerde devirli kullanım denemeleri yapmıştım, ana depoyla 500 km altına düşemedim, gerçi yedeğe almakta hiç nasip olmadı.
Siz ana depoda yakıt bitti diye stop edene kadar kullanarak mı deniyorsunuz ? reall in bahsettiği "
4lt/75km" son nokta abi, inanılmaz resmen :santa:
Oysaki yakıt konusu en şükrettiğim mevzu CB de :sunny: