Babaçi Coşkuna Sakaryadan Kawa Gelin Aldık

sağolun arkadaşlar uzun zamandır almak istediğimiz bir motordu ama sahibi bir türlü satmaya yanaşmıyordu,ailecek görüştüğümüz bir kaç dostumuzu aracı koyduk ve bu sabah almaya gittik.

2006 model 32000 km de sola durmakla gitmek arası bir düşüşü olan başkada en ufak bir çarpma sürtmesi olmayan bir motor.

7 senedir kullandığımız 125 ve 150 cc motorlardan sonra inanın 140 km'lik yolu bitirmek istemedim,benim bastıkça basasım onunda yaktıkça yakası geldi:queen:

Allah herkese gönlündeki motora sahip olmasını nasip etsin,dün gece çalışıp sabahta uyumadan adapazarına gittiğimden uykusuzluk had safhada.
arabadan vazmı geçtin coşkun abi ..

mete abi seyyar galerici oldun devlet sendende yakında vergi isteyebilir... babaçi abiyede hayırlı olsun kazasız belasız nice kilometrelere

Moderatör (forrap)
Babaçi,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız keyif dolu sürüşler :cat:
Maşallah temiz bir motora benziyor..

mete abi seyyar galerici oldun devlet sendende yakında vergi isteyebilir... babaçi abiyede hayırlı olsun kazasız belasız nice kilometrelere

amme hizmeti veriyoruz valla ganga..:p bi arkadaşa sadece 80 liralık internet faturamı itelemiştim yokluk zamanı ...:queen:

bizim olay köfte...bizim ganyato köfteye çalışır aga...

F54

abi motoru bu gün saat 11 gibi çarşı merkezde gördüm heralde yeni sahibine satış için bekliyordu sahibi
güzel motor yakından inceledim gayet temiz
hayırlı olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun... Kazasız belasız...
Güzel , kız gibi maşallah.... :rendeer:

Ama sana tavsiye partnerini deyiştir...
Yaramaz o... :queen:

Hayırlı olsun kazasız belasız. temız makınaya benzıyor masallah :cat:

Öncelikle HAYIRLI OLSUN. Çok çok temiz olarak bildiğim Sakarya'da 2 tane vardı, biri SMSK eski başkanlarından Hakkı Akova'daydı. O'ndan mı aldınız acaba?

Coşkun abi güle güle kullan. Asfalt yüzü görmeyelim inşallah. :rendeer: Bu arada yaksın abi boş ver. Aslandır o aslan. Bir daha mı geleceğiz dünya'ya :bestmt:

Super Moderator
coşkun abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
coşkun kardeş,hayırlı olsun,kazasız,belasız inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar