arkadaşlar bende 1 aydır aranıza katılarak cbr 250 r kullanıcısıyım. motosikletimin yağ seviyesi stopta iken normal çalışınca yağ gösterge camında hiç gözükmüyor stop normal seviye yine. bende aslında makinistim bizim makinelerde çalışınca yağ azalır bir miktar ama göstergeden kaybolmaz sizlerde de aynımı acaba?
motor çalışınca yağ kullanıma giriyor. Stop ettiğinde dibe çöker ve göstergen dolu görülür, yani senin mantık doğru, bizim motorda önemli olan stop ettikten sonra yağ dibe çökünce seviyenin iki çizgi arasında olmasıarkadaşlar bende 1 aydır aranıza katılarak cbr 250 r kullanıcısıyım. motosikletimin yağ seviyesi stopta iken normal çalışınca yağ gösterge camında hiç gözükmüyor stop normal seviye yine. bende aslında makinistim bizim makinelerde çalışınca yağ azalır bir miktar ama göstergeden kaybolmaz sizlerde de aynımı acaba?
arkadaşlar bende 1 aydır aranıza katılarak cbr 250 r kullanıcısıyım. motosikletimin yağ seviyesi stopta iken normal çalışınca yağ gösterge camında hiç gözükmüyor stop normal seviye yine. bende aslında makinistim bizim makinelerde çalışınca yağ azalır bir miktar ama göstergeden kaybolmaz sizlerde de aynımı acaba?