apachenin lastikleri ne marka acaba? ön arka takımmı?
bir kaç sayfa önce de konuşmuştuk ama unuttun sanırım
ön IRC arka Pirelli
apachenin lastikleri ne marka acaba? ön arka takımmı?
kullanmadan önce 30 sn beklemek yeterlidir 10w40 yağ kullanıyorum zatenmotor ısınmadan, yağ sıcaklığı normale dönmeden yüksek devir yapmak pek iyi değil haberin olsun.
oooo geleli 15 gün oldu işe bile başladım
selam arkadaşlar nasılsınız. Hiç sofun yok canımız sıkılıyor diyorsanız buyrun. 2500 bakımında yarım litre yağ çıktı motordan yağ yakmışız yani.
Motorum 100 ü geçmiyor. Dişliyi yeni ybr dişlisiyle değiştik 15 oldu zincire tam uydu yani. Neyse
Servis bi moka yaramıyor hiçbişey yapmadılar gene bi vida bile sıkmadılar yağ filtresini gene değiştirmediler yıkayıp takmışlar. Bereket yağı ben yollamıştım 10 40 yarı sentetik mobil.
Ve çanakkalede hala servis yok .2 aydır yağ filitresi yok adamlarda . Parçayı sormuyorum bile .bilmiyorum soğudum biraz motordan.
aBi bak Sırf yazdıklarından bi kaç hatanı söyliyim .. bi kere o kilo ile 15 dişli takarsan motor 100 bırak 5.vitese geçer geçmez bayar .. Sen 5. vitesi kaybetmişsin o dişliyi takmakla .. 70 kilo üstü olanlar 14 bile takmasın .. Yağ filtrenin değişmemesi helede ilk bakımdan sonra Çok zararlı olcak .. Sen bana adres ver gerekirse ben alıp yollıyım .. başına çok dert açar altı üstü 8 lira bişey orjinali .. Bide Yarım litre yağ nasıl çıkıyor anlamıyorum .. ben motorun 1600 km canını çıkardım durdurak bilmeden yol yaptım yinede 750 gramı geçik yağ çıktı içinden ( benim düşündüğüm o kadar zorlamaya yağ kalmaması lazımdı ) .. bide dikkat ettiğim nokta Sen motoru onun bunun eline bırakıosun usta , servis diye .. senın zaten parçaya ihtiyacın olmaz apachede motor sağlam .. Al yağını filtreni otur değiştir yağını , sık vidanı kafan rahat olsun ne gerek var .. En fazla tüm bakım 1 hadi bilemedin 1.5 saatini almaz .. benim sana Tecrübelerim dahilinde önerilerim bunlar .. Apache Hakkını veren bı motor Ben bunu bilir bunu söylerim .. SaygıLar ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Ben şuan apacheyi öyle arıyorum ki .. Yeni anladım vitesli motor muş bendeki tutku .. aLtımda 200 lük bi canavar var ,21 beygir su soğutma Sohc motor , tek kişi bayır yukarı 120ye rahatça çıkıyo .. iki kişi en ufak bayılma olmadan ivmeleniyo ve hızlanıyo ama gel görki vitessiz motor bana göre değil .. Şuan apacheyle takas etmeyi bile düşünüyorum Noter masraflarımı karşılayan olursa .. Zararım olurmu beklememekle , tabiki .. Ama zevk alarak bınmeye değer Bence .. Uzun yolda 13 dişliyle 120yi geçemeden gittim die sinirleniodum apacheye ama olmayınca anladım değerini![]()
aBi bak Sırf yazdıklarından bi kaç hatanı söyliyim .. bi kere o kilo ile 15 dişli takarsan motor 100 bırak 5.vitese geçer geçmez bayar .. Sen 5. vitesi kaybetmişsin o dişliyi takmakla .. 70 kilo üstü olanlar 14 bile takmasın .. Yağ filtrenin değişmemesi helede ilk bakımdan sonra Çok zararlı olcak .. Sen bana adres ver gerekirse ben alıp yollıyım .. başına çok dert açar altı üstü 8 lira bişey orjinali .. Bide Yarım litre yağ nasıl çıkıyor anlamıyorum .. ben motorun 1600 km canını çıkardım durdurak bilmeden yol yaptım yinede 750 gramı geçik yağ çıktı içinden ( benim düşündüğüm o kadar zorlamaya yağ kalmaması lazımdı ) .. bide dikkat ettiğim nokta Sen motoru onun bunun eline bırakıosun usta , servis diye .. senın zaten parçaya ihtiyacın olmaz apachede motor sağlam .. Al yağını filtreni otur değiştir yağını , sık vidanı kafan rahat olsun ne gerek var .. En fazla tüm bakım 1 hadi bilemedin 1.5 saatini almaz .. benim sana Tecrübelerim dahilinde önerilerim bunlar .. Apache Hakkını veren bı motor Ben bunu bilir bunu söylerim .. SaygıLar ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Ben şuan apacheyi öyle arıyorum ki .. Yeni anladım vitesli motor muş bendeki tutku .. aLtımda 200 lük bi canavar var ,21 beygir su soğutma Sohc motor , tek kişi bayır yukarı 120ye rahatça çıkıyo .. iki kişi en ufak bayılma olmadan ivmeleniyo ve hızlanıyo ama gel görki vitessiz motor bana göre değil .. Şuan apacheyle takas etmeyi bile düşünüyorum Noter masraflarımı karşılayan olursa .. Zararım olurmu beklememekle , tabiki .. Ama zevk alarak bınmeye değer Bence .. Uzun yolda 13 dişliyle 120yi geçemeden gittim die sinirleniodum apacheye ama olmayınca anladım değerini![]()
ben sana demiştim motoru takas etme diye yiğen..aşk mektubu gibi yazmışsın mesajını...
bendekide inazuma aşkı... bizde kavuşamadık...hasret ateşiyle yanıyoruz...belki birgün kavuşuruz..
abi parçacıya git hyosung gt250 r yağ filtresi birebir uyumlu onu al tak 3 tlye satılıyor gri apacheyi bende gördümKardeş baktım olmuyo ben giriştim işe önce bi hava ayarına baktım eskileri pek unutmamışım şu an ivmelenmesi iyi yarın hanımı işe bırakırken bakıcam bakalım ama ayardan sonra süper
Ha birde apache meşur oldu arkadaşlar yalan dünyada çagatayı taşıyan motor gri eski kasa apache seyrediyorum şu an![]()
Benim tek derdim servis ben motorumu seviyorum.
abi parçacıya git hyosung gt250 r yağ filtresi birebir uyumlu onu al tak 3 tlye satılıyor gri apacheyi bende gördüm![]()
genel müdürle konuştum kasım ortası dedi sonra fuarda 2013 dendi anlamadım gittiGElmedı dımı ınazuma dha .. Neyı beklıolarmış kı .. Sorma abı ya . .Bakacam bı caresıne mtlaka
![]()
arka dişli üstündeki 44 dü yeni taktığı 43 acaba 2012 lerde arka dişli 43 mü ???? Benim alet 2011
.iyi akşamlar arkadaşlar..Mesut benim apache 2012 ve arkadaki dişli 44T..eski kasa apacheler 43 idi..yeni kasaların tümü 2011 ve 2012 ler 44 dişli..43 dişli olması iyi olmuş..hep konuşur tartışırız burada ön dişliyi büyütelim mi diye..14 yapsan olmaz 15 yapsan motor çekmez..arka dişlinin 1 diş küçülmesi hız ve çekişte çok hissedilmese de az biraz viters araların uzayacak ve son viteste motor bayılmadan daha stabil gidebileceksin yüksek hızlarda..bir miktar da olsa yakıt iyileşecek..ben şunu anladım apache de,ön dişli olayı verimli olmuyor bizim motorlarda..en güzel işlem arka dişliyi 1 diş küçültmek![]()
iyi akşamlar arkadaşlar..Mesut benim apache 2012 ve arkadaki dişli 44T..eski kasa apacheler 43 idi..yeni kasaların tümü 2011 ve 2012 ler 44 dişli..43 dişli olması iyi olmuş..hep konuşur tartışırız burada ön dişliyi büyütelim mi diye..14 yapsan olmaz 15 yapsan motor çekmez..arka dişlinin 1 diş küçülmesi hız ve çekişte çok hissedilmese de az biraz viters araların uzayacak ve son viteste motor bayılmadan daha stabil gidebileceksin yüksek hızlarda..bir miktar da olsa yakıt iyileşecek..ben şunu anladım apache de,ön dişli olayı verimli olmuyor bizim motorlarda..en güzel işlem arka dişliyi 1 diş küçültmek![]()
mal motorcular buraya başlığı var forumda biliyomusun:queen:
napcaz pazar günü ramçonun yanına gidiyomuyuz? fazeride almış ramço. belki muhatab olmaz bizle![]()