A2 Ehliyet ile ilgili (yardım)

herkese merhaba ben 15 aralık ta sınava giricem şimdiden biraz biraz sorulara bakıyım diyorum bana internetten çıkmış soruları çözebileceğim güzel bir site önerirmisiniz ? bikaç siteye girdim girdiklerimin hepsinde pdf tarzı dosya indirmem istendi bende bu programlar yok oyüzden tamamen internet üzerinden çözmek istiyorum birde bu sürücü kursunun kitapçığınamı daha çok yöneleyim yoksa internetten çıkmış olan sorulara mı ? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

malesefki ordakilerde açılmıyor bende microsoft yazılımları olmadığı için :/

herkese merhaba ben 15 aralık ta sınava giricem şimdiden biraz biraz sorulara bakıyım diyorum bana internetten çıkmış soruları çözebileceğim güzel bir site önerirmisiniz ? bikaç siteye girdim girdiklerimin hepsinde pdf tarzı dosya indirmem istendi bende bu programlar yok oyüzden tamamen internet üzerinden çözmek istiyorum birde bu sürücü kursunun kitapçığınamı daha çok yöneleyim yoksa internetten çıkmış olan sorulara mı ? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Pdf tarzı dosyaları açmak için adobe reader gerekir ücretsizdir.
http://get.adobe.com/reader/

teşekkür ederim hemen indiricem :) peki ya internetteki sorulara mı ağırlık veriyim yoksa o verdikleri kitapçığa mı ? siz deneyimli bireylersiniz diye sormak istedim

Sürücü kursunun verdiği kitaba dokunma bile kafan karışır.internetten bütün sorulara bak.hatta ezberle başka soru sorma şansları yok zaten matematik değil sonuçta :p ben b alırken öyle yapmışım.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
kitabı okuyup bitirirsen her ince detayına kadar öğrenmiş olursun bu işi ama sorular ordan çıkmaz sen geçmiş sınav sorularına bak motor ve sağlık zaten yerleri değişiyo gibi bişey sorular hep aynı trafik biraz kasabilir çalışırsan geçersin

teşekkür ederim ben çıkmış sorulara bakıyım ozaman :)

ben kursun kitabından çözdüm ve çoğu çıktı 20 ekim sınavında

arkadaşım senin dediğin gibi birsite yok.anca pdf formatında indirebilirsin.o kadar zor birşey değil..forma üye olup konu açıp yazabiliyorsan, o kadar bile tecrüben varsa inanıyorum ki onu da indirir çözersin..ama Mengu16 arkadaşın dediği gibi adobe reader indirmen şart..

çıkmış sorulara çalışsan başka birşeye çalışmaya gerke yok.hepsi aynı zaten..çıkmış soruları çöz, yaptığın yanlışları da görürsün sonradan şıklara bakarsan..öyle öyle öğremnirsin..haa sınavdan da 100 değilde en az 85 alırsın böylelikle

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için pdf e gelincede ben illa tüm microsoft world ü indirmemiz gerektiğini sanıyordum oyüzdende araştırma yapmadım sanırım bu kadar kolay olucagını bilsem yapardım önceden tavsiyeler için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar