Verdiğiniz Bilgiler İçin Teşekkür Ederim, bende sizin gibi düşünüyorum.
Birdeki Servisteki ustalar; bana yardımcı olabileceklerini düşündükleri tamircileri tarif ettiler, Neden Honda Show almamamışım, 2. elini aynı fiyatlara bulabilirmişim, 30.000km bile gaz teli kopmazmış.
Niye bu tarz motor almışım Yamahanın, Kavazakinin, Hondanın, Cross modellerinden neden almamışım. vs. vs birde bunları anlatıyorlar! yolda kalmış çaresizlik içinde kıvranan birisine yaa.
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:01 ----------
:cat:
1500 km'de Çinli motorun bile gaz teli kopmaz. Muhtemelen montaj aşamasındaki bir hatadan dolayı olmuştur ve garanti kapsamında değiştirilmesi gerekir. Servisin elinde gaz teli olmaması çok anormal bir durum sayılmaz ama hemen sipariş geçip getirtmesi gerekir. Eğer gittiğin servisin sadece Kanuni servisi değil de STKanuni servisi olduğuna eminsen 0 216 581 21 81 - 0 800 261 33 43 numaralarından birini arayarak şikayette bulunabilirsin. Yetkili servisi olduğu motoru tanımayan bir servis hiç olmasın daha iyi, hani 100 tane modeli olsa ve 20 yaşında bir motoru götürsen servise normal diyecem ama zaten 3-5 tane model var bunları da bilmiyorsa neyin servisi.
Verdiğiniz Bilgiler İçin Teşekkür Ederim, bende sizin gibi düşünüyorum.
Birdeki Servisteki ustalar; bana yardımcı olabileceklerini düşündükleri tamircileri tarif ettiler, Neden Honda Show almamamışım, 2. elini aynı fiyatlara bulabilirmişim, 30.000km bile gaz teli kopmazmış.
Niye bu tarz motor almışım Yamahanın, Kavazakinin, Hondanın, Cross modellerinden neden almamışım. vs. vs birde bunları anlatıyorlar! yolda kalmış çaresizlik içinde kıvranan birisine yaa.