Arkada çanta bu motorlarda güzel durmuyor bence Metehan, o yüzden şuan düşünmüyorum ama belki ilerde. uygun denk geldi 7.000 e aldım. şans işte bazen denk geliyoryamaha konusunda ise seninle aynı fikirde değilim
kasanın dizaynı ve aerodinamiği nedense hoşuma gitmedi, bir de sele rahatlığı burgmanlarda mükemmel bence. Yaza doğru K7 kasa yine bir burgmanla değiştirebilirim eğer durumum müsait olursa, nasip
![]()
Sen metehan a bakma . Kıskanmıştır ondan çomak sokmaya çalışıyor.Hiç olmazsa kafasını bulandırim modunda
![]()
Hiç sanmıyorum
![]()
sendemi x-city ci oldun bilader,ne zaman bindin ne zaman test ettin motoru heman,büyük tekerin tek kıralı var oda beverly 350rstvalla usta benim bildiğim tek avrad benim garı misali...:queen:xcıty derim başkada bişey demem...bana şahin yavrusu gibi geliyor...![]()
gunaydın herkeze bu arada
motorun hyırlı olsun çok gezdım burgmanla keyflı motordur...
yanlız arastırmıssındır 700-800 kmde bir yagını kontrol etmeyı unutma kronık hastalıkları bunların yag eksiltmesiiale:
ben bu başlığa birşey yazmıştım sanki ama gitmiş.
eski kasaların kronik yağ yakma problemleri var, yağını sık sık kontrol etmelisin.
ben bu başlığa birşey yazmıştım sanki ama gitmiş.
eski kasaların kronik yağ yakma problemleri var, yağını sık sık kontrol etmelisin.
Teşekkürler RunemagicK, sende de aynısı var sanırım. Yedek parça konusunda en uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Mesela kayış değişecek ilerde 385 tl sadece kayıs dediler daha makul fiyata bulabileceğime eminim; bu konuda deneyimini paylaşır mısın? Yedek parçaları en uygun nasıl ve nereden temin ediyorsun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
Buraya değil, burgmancılara selam olsun başlığıyla bir konu açmıştım ona yazdın...
Makinaya kendi renginde 46 lık bir çanta takarsan bildiğin Falcon tipi jet olur bu...
http://www.anesmotor.com/?urun-464-GIVI-E55-Maxima-III-Mat-Arka-Canta.html
kaça aldın ayıptır sorması..pişmiş aşa su katmayım ama Yamaha xcıty 250 beyaz kasanın yerini hiçbişey tutamaz...sonucta makinan 6 yaşında 7 ye girip yakında 2.sınıfa geçecek...:queen: