Sonunda Burgman AN 400 :)))

Sen metehan a bakma . Kıskanmıştır ondan çomak sokmaya çalışıyor. :p Hiç olmazsa kafasını bulandırim modunda :)

Arkada çanta bu motorlarda güzel durmuyor bence Metehan, o yüzden şuan düşünmüyorum ama belki ilerde. uygun denk geldi 7.000 e aldım. şans işte bazen denk geliyor :) yamaha konusunda ise seninle aynı fikirde değilim :( kasanın dizaynı ve aerodinamiği nedense hoşuma gitmedi, bir de sele rahatlığı burgmanlarda mükemmel bence. Yaza doğru K7 kasa yine bir burgmanla değiştirebilirim eğer durumum müsait olursa, nasip :)

kıyaslamıyorum tabiki Yamahayla Atinaya gidersin Börgmınla dünya turuna çıkarsın orası ayrı...:p

Skuter dünyası için bu siteyi tavsiye ederim..kardeş site değil belki ama scooturk.net bu segmentin tek ve rakipsiz veritabanıdır...ilgili konunun linkide budur...

http://www.scooturk.net/showthread.php?t=565

Sen metehan a bakma . Kıskanmıştır ondan çomak sokmaya çalışıyor. :p Hiç olmazsa kafasını bulandırim modunda :)

gelmedi tongaya seviyormuş makinasını...:p

:) Hiç sanmıyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Aldığım rakamı kıskanmış olabilir belki :))))))))

Dostum güzel günlerde kazasız kullan inşallah. Çok kaliteli bir motor olduğunu iyi biliyorum. :)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
tansel yeni motosikletine kazasız ve belasız bin ,çok güzel ve çok rahat bir scooter almışsın,tekerin hep düz bassın

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

valla usta benim bildiğim tek avrad benim garı misali...:queen:xcıty derim başkada bişey demem...bana şahin yavrusu gibi geliyor...:p
sendemi x-city ci oldun bilader,ne zaman bindin ne zaman test ettin motoru heman,büyük tekerin tek kıralı var oda beverly 350rst :) aklını başından alır adamın

gunaydın herkeze bu arada

motorun hyırlı olsun çok gezdım burgmanla keyflı motordur...
yanlız arastırmıssındır 700-800 kmde bir yagını kontrol etmeyı unutma kronık hastalıkları bunların yag eksiltmesii :pale:

gunaydın herkeze bu arada

motorun hyırlı olsun çok gezdım burgmanla keyflı motordur...
yanlız arastırmıssındır 700-800 kmde bir yagını kontrol etmeyı unutma kronık hastalıkları bunların yag eksiltmesii :pale:

Teşekkürler Volkan, evet araştırdım aynen dediğin gibi arada bir kontrol edeceğim.

ben bu başlığa birşey yazmıştım sanki ama gitmiş.

eski kasaların kronik yağ yakma problemleri var, yağını sık sık kontrol etmelisin.

eski kasaların kronik yağ yakma problemleri var, yağını sık sık kontrol etmelisin.

Teşekkürler RunemagicK, sende de aynısı var sanırım. Yedek parça konusunda en uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Mesela kayış değişecek ilerde 385 tl sadece kayıs dediler daha makul fiyata bulabileceğime eminim; bu konuda deneyimini paylaşır mısın? Yedek parçaları en uygun nasıl ve nereden temin ediyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Buraya değil, burgmancılara selam olsun başlığıyla bir konu açmıştım ona yazdın...

Teşekkürler RunemagicK, sende de aynısı var sanırım. Yedek parça konusunda en uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Mesela kayış değişecek ilerde 385 tl sadece kayıs dediler daha makul fiyata bulabileceğime eminim; bu konuda deneyimini paylaşır mısın? Yedek parçaları en uygun nasıl ve nereden temin ediyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Buraya değil, burgmancılara selam olsun başlığıyla bir konu açmıştım ona yazdın...

tamamdır:)
benim motor yeni kasa, yağ yakma yok şükür
bende motoru yeni aldım, henüz yedek parça almadım ama kayışı değiştirmem lazım bu ara ve sorduğum kadarıyla 415tl orjinali. malossi 380tl civarı, gates ve mitsuboshi marka olanlar da 250tl civarı.

Makinaya kendi renginde 46 lık bir çanta takarsan bildiğin Falcon tipi jet olur bu...

http://www.anesmotor.com/?urun-464-GIVI-E55-Maxima-III-Mat-Arka-Canta.html

kaça aldın ayıptır sorması..pişmiş aşa su katmayım ama Yamaha xcıty 250 beyaz kasanın yerini hiçbişey tutamaz...sonucta makinan 6 yaşında 7 ye girip yakında 2.sınıfa geçecek...:queen:

Selesinin altındaki; yaa pardon O geniş koltuğunun altındaki geniş bagajı görseniz arkaya çanta takmanın luzumsuz olduğunu düşünürsünüz.. 33 bg motor, harika göstergeler, hala efsane görüntüsü ile bence topscooterların rolls royce'u bu motordur..

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Tansel kardeşim motosikleti satıyormuşsun?Acaba bir sorunu mu çıktı ki elinden çıkarıyorsun.Bende burgman istiyordum ama dedim içimden bi an almasam mı?Paylaşmak istersen sevinirim.teşekkürler.

arkadaşlar suzuki burgman an400kullanıcısıyım. motorum 2000model ve 32600km de. ben almadan önce 4_44 moor servsinde tüm ağır bakımları yapılmış br motor. motorumla 5 km lik bir yol yaptıktan sonra arkadaşın restoranının otoparkına parkettim. yaklaşık br saat sonra motorumu çalıştırmak istedim. benzin kokusu geldi. bıraktım. ertesi sabah bir usta getrdim. motoru çekerek tamirhaneye götürdük. benzin hortumu sızıntı yapıyordu. hortumun karbüratör grişin keserek işlem tamamladı. ama motor çalışmadı. şarj bitk aküde dedi takviye yaptı. ııh motor yine çalışmadı, bu arada yağ ve filtre değişmini de yaptık. marş dinamosu yanık dedi. yeni br marş dnamosu taktı. motor çalıştı, gittigeldi motoru test ett, stop ettirdi. herşey normal dedi. ama motoru tekrar çalıştırmaya çalıştı ııh. motor yne çalışmıyor,o marş dinamosu da yandı.şimdi sorun nerede olabilr. yardımlarınızı ve tecrübelerinizi benmle paylaşırsanız sevnrim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar