bugün yolda giderken sağ ayağıma sıcak hava geldiğini hissettim. bide baktım manifolttan sıcak hava kaçırıyor. rodaj bakımına giiderken onuda yaptırayım.
Nee ruhsatı akünün arkasınamı sıkıştırıyon :sunny: kontrollerde napıyon peki6 AKÜ BAĞLAMA KAYIŞI YBR 125cc (Bir ara ruhsatı akünün arkasına koymustum oda hali ile esnetti lastiği.Ne olur ne olmaz yedeği olsun diye aldım.)
7200 Kmdeki motor için bu masraflar gereksiz.Uğraş olsun diye aldık bakalım.Çıkmayı düşündüğümüz 3500 km lik bir rota olunca eşşeği sağlam kazığa bağlamakta yarar var.
Keyifli forumlar.
Yeterki içine sinsin güzel olsun da zararı yok ben deyeyim Meriç :cat: (hiç sanmıyorum ama genede değer yargılarım o kadar katı değildir)![]()
Ispartada takım ve kask giyiyorsan kurye gözü ile bakıyorlardı abi.Kuryenin herşeyi tamdır şirket yoksa çalıştırmaz mantığı ile sormazlardı.En son ruhsatı sizle girdiğimiz cevirmede bursada gösterdim onun dışında soran olmadı .d .d Manisada tanıdık kimse yok parcacının yerini bilmiyorum sanayide uzak kalıyor.Hem uğraş olsun hemde yedek bulunsun elimde diye gereksiz şeylere para harcadım.Şu cam olayı tutarsa dersin ama iyikide yaptın meriç bende yapcam diye
![]()
![]()
meriç sen ne yaptın daha neyki o kilometre.. bır tan daha salco alıp yanına koysaydın bozulan parçayı alır takardın...
Geçmiş olsun abi.Ön granaj parçasını bulman zor ybr kafası takabilirsin fatih gibi.Yada 2.elde bak derim sıfırı iyi para.
göstergeler çalışıyor aslında far bile kırılmamış ön granaj pert olduğu halde