Bugün motorum için ustanın yanına gittim yarın motoru indircğni ve bilyaların yukardaki silindire zarar verip vermedğne bakacakmış kendim ödersem 250 tl (2 gün içinde hemen teslim) eğer garantiyi beklersem 25 güne ancak çıkar dedi usta . Parça istetip takacakmış oradanda aynı parayı alacağnıı söyledi sen hangisini tercih edersen ona göre yaparmı dedi. Sizce ne yapayım çok kararszm :((
2011 modelden günümüze kaç tane motor satılmıştır bi tahminin var mı? 4 motorun arıza yapması fabrikasyon bir sorundan ya da kullanıcının hatasından olamıyor... Sadece sizin söylediğiniz vibrasyondan kaynaklanıyor öyle mi??? Biraz üsturuplu atın beyler. Bu forumda ilk 2011 model motorlardan alanlardanım. 2 Sene olacak saat gibi maşallah.Off hemde Ne biçim .. Şuana kdr 4 arkadaşın motor Bloğuna kadar döküldü VibrasyondanBu gidişle kimsede apache kalmıcak millet elden çıkarmaya bakıyor .. :/
2011 modelden günümüze kaç tane motor satılmıştır bi tahminin var mı? 4 motorun arıza yapması fabrikasyon bir sorundan ya da kullanıcının hatasından olamıyor... Sadece sizin söylediğiniz vibrasyondan kaynaklanıyor öyle mi??? Biraz üsturuplu atın beyler. Bu forumda ilk 2011 model motorlardan alanlardanım. 2 Sene olacak saat gibi maşallah.
tartışmaya gerek yok apacheye bilen biliyor
bende tartışanlar için yazdımbizde biliyoruz bilen biliyo..bilmeyenler için yazdık...
bende ekzantırıkten gelen ses yuzunden goturdum 2 defa degıstırdıler olmadı bende ısotlar halıl bey dıye bırıyle gorustum yenı bır ekzantırık yolladılar 3 gunde tekrar degıstırdıler ses hala var ama eskısı kadar yogun degıl bu eksantırıkden gelen ses sanırım soyle yazılır çııırrrrr devır yukseldıkce artan bır ses bu dıger apache lerdede varmı arkadaslar
Kusura bakma kardeşim, bayağıdır giremiyorum işyerinde yasak olduğundan. Seni de hatırlıyorum ama, ne bilim direkt böle bi yazı görünce espri kısmını fark edemedim. Ben bile ciddiye aldıysam bunu hiç Apache kullanmamış hatta sağdan soldan kötüleyenlerin karşısında bir çok insan dikkate alır. Kazasız belasız cümleten...AhahahBen Hala vibrasyon varmı , diyen arkadaşa makara olsun diye yazmıştım bunu
Ciddiye aLıcak kdr dikkatsiz okumamak gerek
Forumda apache yı benım kadar savunan 3 kişi ya çıkar ya çıkmaz
Dikkatli oLalım lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:51 ----------
Harbiden şaşırdım adem abi beni tanımadığına üstelik alındım da .. ee o kdr zaman foruma uğramazsan unutursun tabi bizi2011 model satılan motorlardan biride benimdi
p Canını çıkardım yine tık demedi .. 5 6 saat kesintisiz yol yaptım ne vibrasyon nede başka bişey beni rahatsız etmedi .. bunları milyonlarca kez yazdım
Neyse Canın saolsun yinede ..
Kusura bakma kardeşim, bayağıdır giremiyorum işyerinde yasak olduğundan. Seni de hatırlıyorum ama, ne bilim direkt böle bi yazı görünce espri kısmını fark edemedim. Ben bile ciddiye aldıysam bunu hiç Apache kullanmamış hatta sağdan soldan kötüleyenlerin karşısında bir çok insan dikkate alır. Kazasız belasız cümleten...