Merhaba Arkadaşlar;
Bir İstanbul-Bursa gezisi sonrasında yeniden izlenimleri paylaşmak istedim. Bunun hemen ardından da ara vermeden bu pazar bir Şile turumuz oldu. Motor yaklaşık 1000 km daha yol yapmış oldu.
Öncelikle arkadaşlar Bursa'ya ön dişliyi 13 dişe çıkararak çıktığımı belirtmek isterim. (Daha önce 14 dişi denemiş ancak tork kaybından dolayı anında 13 e indirmiştim.)
yolda 90-100 aralığına çok rahat oturup size konforlu bir ulaşım sağladığını belirtmek isterim. Orhangazi ve Gemlik rampalarında zerre bayılma yapmadı. motor yol boyu molasız gittiği halde beni hiç üzmedi. Kısaca Phantom aldığıma beni şuana kadar hiç pişman etmedi

)
Arkasından bu pazar yağmurların dinmesini fırsat bilip Şile yoluna çıktım ve fotografları paylaşmak isterim.
Ancak şunu özellikle belirtmeliyim ki bildiğiniz üzere sahilde motorla hele ki bizimki tarzda bir motorla ilerlemek zor olur. Kuma saplanmanın önüne geçecek tek şey torkunuzdur.
Ve çok net söylüyorum resmen kumlarda sörf yaptıgım halde banamısın demedi.

İşin gerçeği bu performans beni bile şaşırtmadı değil. Yanımdaki arkadaşlarım bile hayranlıklarını gizleyemediler
Hepinize bu eğlenceyi tavsiye ederim.. Ancak motorunuzun temizliğini hemen ardından mutlaka yapın... Çünkü kumun eğlenceli olduğu kadar düzgün temizlemezseniz ne derece düşman olabileceği de aşikardır.
Kısaca 4467 km ardından bu motora dair yorumum:
Motorunuzun tüm bakımlarını zamanında ve düzgün yaptırdığınız sürece sizi zerre üzmeyecek ve uzun yolda da yeterli performansı sağlayacak bir motor.
I LOVE Phantom!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]