Lem mete insaalah senin atina işi olmaz) gidelim karadenizi kesfedelim aga
))
Şaka lan şaka atina da olur insalah..gamgam..![]()
Hoş geldin. Yokluğun hissediliyordu![]()
Metehan beni aradığın gün moralim bozuktu,seninle bir ilgisi yok,bende o gün için üzgünüm,kusura bakma.fazla görüşmesekte biz dostuz bunu unutma.Tire'deyim,bu taraflara yolun ne zaman düşerse beklerim.Tire köftesi de meşhurdur,ben ısmarlarım :bounce:
MT bir çok motorcunun ilk göz ağrısıdır. Sen de demirbaşlarından birisisin. Sen olmayınca bir şeyler hep noksan kalıyor. :wiinkk:
Lütfen şu mapısa düşmelere bir son ver artık. Hem sana güvendim, CBF 150 aldım.![]()
sensiz olmaz.
hoşgelmişsin :rendeer:
aga evdeyim , mt ye akşamları elim değdiğince bakıyorum , kimler geldi geçti be su mt de, aynı mahallem gibi, şimdi düşünüyorumda eskiden çok üstadlar vardı,,,
Metehan abi sen efsanesin harbiden :mrgreen: foruma üye değilkende yazılarını okurdum onca insana nasıl cevap yetiştiriyorsun hala anlamış değilimTam foruma üye oldum bi baktım mete_han forumdan uzaklaştırıldı yazıyor üstüne çizgi çekmişler. Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor forumun demirbaşını emekli etmişler bizde üye olduk dedim içinden. Hoş geldin yeni motorunda hayırlı olsun. Bi ara kredi çekip süpersport alsammı diye sormuştun millet yapma etme girme kredi işine demişlerdi bencede doğru yapmışsın. Saygılar...
ganga Atinaya uçakla gitsem daha az masraf olacak galiba...şengen vizesiyle bir kez girsem gerisi gelecek...sonra İsviçreye Halamın yanına gitmek istiyorum...Halamdan davet almadan onun yanına gitmek benim asıl meselem...zuprayzz yapıcam hepsine...![]()
savaş abi! bu 10 sene daha konuşur böyleAl vizeyi gidelim hacı,
Atina bizim komşu köy gibi ,sen hala tatava yapıyon![]()
Bi gelse ona köftenin balığın kralını yediririm,hazım etsin diye uzo iciririmseni bir daha buralarda görmeyecem demedim miydi?
savaş abi! bu 10 sene daha konuşur böyle
senin motora bir romörk yap, içine de bir sedir, üste şemsiye
anca gelir
Al vizeyi gidelim hacı,
Atina bizim komşu köy gibi ,sen hala tatava yapıyon![]()
bakalım bansız ne kadar dayanabileceksinhoşgeldin abicim :thumleft:
seni bir daha buralarda görmeyecem demedim miydi?
savaş abi! bu 10 sene daha konuşur böyle
senin motora bir romörk yap, içine de bir sedir, üste şemsiye
anca gelir
Bi gelse ona köftenin balığın kralını yediririm,hazım etsin diye uzo iciririm
ama saltanatına katlanamam.
Ahanda Beleş Köfteler Sıralanmış
Beleş KELİMESİ'ne dayanamaz Gelir Garii))
Bu arada Banlı Köyün Bansız Bedevisi Mete-Han'dro hoş geldin Garii.![]()
abi şansımı deneyecem bakalım hayırlısı olmadı Karadeniz turu bizi bekler...
sana giriş çıkış kolay beim vize zor...adamlar der bu ipne avrupaya kaçar göçer falan...konsoloslukta benim için çakal meriçden geçse daha kolay girer diyolardır...
sana kolay malın mülkün ikametin kariyerin belli...:king: