Arkadaşlar uzunca bir süreden sonra tekrardan selamlar saygılar.
Motorumun arka freninde bir problem oluştu. Aylardır onunla uğraşıyorum hala çözülmüş değil. 4 defa serviste bakım yapıldı 2 defa garantiden parçalar değişti ama çözüm bulamadılar. firma ayıplı ürününe sahip çıkmıyor. Yetkili servis bu motorların üretimi böyle üretimden kaynaklanıyor fren zayıflığı diyip işin içinden çıkmaya çalışıyor. firmayla defalarca iletişime geçtim ama hiç yardımcı olmadılar. Şimdi olayı yargıya taşıyorum. Motorun serviste bakım gördüğüne parçaların değiştiğine dair hiç bir evrak vermediler. Tamamen sorumsuzca davranıyorlar. Saymakla bitmeyecek problemler çıktı motorda. Arıza arızayı doğurdu. birazdan firmaya yolladığım mailleri sizinle paylaşacağım. Hiç bir şekilde geri dönüp cevap bile vermediler. Arkadaşlar Kubanın bu modelini hatta Kuba marka olan hiç bir ürünü tavsiye etmiyorum. Kızgınlığımdan değil tecrübelerimden kaynaklanıyor bu sözlerim. Sakın ha sakın bulaşmayın kübaya. Ben yandım siz yanmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Arkadaşlar önderdiğim ilk mailim.
Kuba Fastwind 200 R Hakkında
Sayın yetkili;
30.07.2012 tarihinde Hatay Antakya bayisi olan Favori Motordan almış olduğum Kuba marka Fastwind 200 R model motorumun fren problemi var. Yetkili servisiniz olan Bayır motorda 4 defa parça değişmeden, yine yetkili servisiniz olan Nadir Motorda 2 defa parça değişimli toplamda 4 defa tamir görmesine rağmen probleme hala bir çözüm bulunmuş değil. Motorun sıfır olmasına rağmen motordan garip sesler geliyor, ilk çalıştırmada korna düzgün çalışmıyor, debriyaj ayarı randıman vermiyor, ön ve arka dişlilerden veya disklerden çok taciz edici sesler geliyor. Bu şikayetlerimi yetkili servislerinize defalarca giderek bildirmeme rağmen hala çözüm bulunmuş değil. Ben Küba Motor olarak sizden ürününüzün arkasında durmanızı ve ayıplı malınıza(fren parça değişimli 2 defa parça değişimsiz 6 defa tamir görmesine rağmen düzelmedi) sahip çıkmanızı istiyorum. Şimdilerde motorumu görenler soruyorlar memnun musun diye. İnanın çok isterdim memnunum demeyi ama malesef diyemiyorum. Bu kadar güzel görünmesine rağmen bu kadar çok problemi olan bir üründen kim memnun olabilir ki ? Benim demek istediğim birisi sorduğunda Küba'dan memnun musun diye; motorda problem var ama fabrika veya ilgililer ürüne sahip çıkıyor ilgileri çok iyi müşterilerine özen gösteriyorlar demeyi çok isterdim. Sorunun çözülmesi ve mağduriyetimin giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. Gerekli adımlar atılmadığı takdirde hakkımı adalet çerçevesinde hukuken çözme yoluna gideceğimi beyan ederim. Esenlikler ve iyi çalışmalar dilerim.
buda ikinci mailim.
21.09.2012 tarihinde göndermiş olduğum Küba Fastwind 200 R hakkında konulu e-mail neticesinde geri dönüş veya bilgilendirme söz konusu olmamıştır. İletişim bilgilerimi ve şikayetlerimi bildirmeme rağmen herhangi bir iletişim söz konusu olmamıştır. Küba Motor firması bu mu ? 28.09.2012 tarihinde saat 09:40'da firmanızı arayıp, motorumun problemini yetkiliye aktardım ve mahkemeye başvuracağımı bunun için motorumun serviste yapılan bakım ve değişimlerine dair bana belge verilmesini istedim. Yetkiliniz adeta çocuk fırçalar gibi "Biz kimseye belge felan vermiyoruz istediğiniz mahkemeye gidin başınızı vurun" şeklinde ithamlarda bulunmuştur. Servisleriniz yapılan bakımlar için değişen parçalar için herhangi bir evrak vermiyor, satıcılarınız bayileriniz içinde aynı şey geçerli.Servis bayiye, bayi fabrikaya yönlendiriyor. Fabrika tüm sorumluluklardan kaçıyor. Yaptığınız ürünün hatalarını bildiğiniz ve bu işlerin başınıza dert olacağı için bu sorumluluğunuzdan kaçtığınızı düşünmekteyim. Bu göndermiş olduğum mailleri internet kullanıcılarına göndererek bu konu hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacağım. İnsanlar motor alacakları zaman 1 defa Küba alacakları zaman binlerce defa düşünmelidir. Gerekli adımların atılmasını sorunların çözümü için gerekli iletişimin sağlanmasını rica ediyorum. Gerekli iletişim sağlanmadığı takdirde hakkımı adalet yolunda arayacağımı beyan ederim.
Firma ve servisler sorunun önemini biliyorlar fakat beni bıktırmaya uğraşıyorlar. Sanıyolarki usanıp vazgecerim mahkemeden felan. Hiçte öyle değil sonuna kadar gidip bu işin peşini bırakmayacağım.