Yav Ne Sesi ne sağı solu gevşemesi ne zartı ne zurtuBenim bu alete yapmadığım kalmadı biliosunuz .. Defalarca söyledim Bi kez olsun yolda kalırım korkusuyla kontak açmadım apacheyle .. Ve onun verdıgı zevk gücünden gelen titresim benım hoşuma gidiyodu aksine , ki zararı olmayan bi titreşim .. kardeşim altındakı alet ne olursa olsun 4 saat molasız basmayı vucudun kaldırabilir mi .. ben sınırları zorladım o hem kendımın hem motorun .. titreşim yüzünden de mola vermedim zaten istanbul - izmir arası verdıgım TEK mola yı Sırf otura otura kıçım ağrıdı diye verdim ..
Ne şişme ne başka bişey .. Hakkını sonuna kadar veriyor apache kim ne derse desin .. Civata gevşemesi olayına gelince .. benım motoru Konyada bildiğin bisiklet tamircisi toplamıştı , ondan 7000km sonra sürat motorda sıktırdım cıvataları oda güvenemediğimden ilk toplayana .. 2 GüN Toplam 1650 Km yoL .. 1000 km 13 Saatte 2 mola ile .. 600 km 6.5 Saatte tek mola ile .. Şu sağlamlık konusunda soru sormayın artık gözünüzü sevem
topiği okuyun güzelce görürsünüz ztn bi sürü efsane
Şuan altımdaki scooterle O segmentteki tüm motorları rahatça tokatlamama rağmen , binesim gelmiyor .. Apache bambaşkaydı .. SaygıLaR ..
enes ara ara bu tip soruları soranlar çıkıyor. ben direkt sana havale ediyorum