Macera Dolu Amerika :)

Takipteyiz :) birde bi önceki sayfada videoyu izlerken bi an haberleri izliyo gibi hissettim.. Çok güzel bi anlatım var tebrikler :)

c90

dehşet bir blog ingilizce derslerini indirdim
benim kızlara oldukça faydalı olacak
Amerikan kültür derneği kurs için 2bin tl istemişti
daha önce burası düşük fiyat istemişti bir yaz göndermiştim 3 ay pek faydasını görmemişlerdi
bu derslerin faydalı olacağını zannediyorum
size teşekkür ederim kızlarım adına
sonra Türkçeniz mükemmel

Takipteyiz :) birde bi önceki sayfada videoyu izlerken bi an haberleri izliyo gibi hissettim.. Çok güzel bi anlatım var tebrikler :)

Asıl işim habercilik. Belki onun da bir etkisi var. Ama en çok bu işleri sevmenin ;) Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için...

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:05 ----------

dehşet bir blog ingilizce derslerini indirdim
benim kızlara oldukça faydalı olacak
Amerikan kültür derneği kurs için 2bin tl istemişti
daha önce burası düşük fiyat istemişti bir yaz göndermiştim 3 ay pek faydasını görmemişlerdi
bu derslerin faydalı olacağını zannediyorum
size teşekkür ederim kızlarım adına
sonra Türkçeniz mükemmel

VOA'in hazırladığı İngilizce dersleri bu bahsettiğiniz dersler. Biz Türkçe Servisi olarak onları çeviriyoruz, webe koyuyoruz vs. İşe yaramalarına çok sevindim. Türkiye'de kurslar gerçekten pahalı. İngilizce biraz ilgi, biraz da çalışmayla aslında çözülebilecek kolaylıkta bir dil. Üçüncü dili Almanca olan ama son yıllarda Almanca'yı neredeyse unutan biri olarak söylüyorum bunu :) İngilizce aslında çerez gibi kolay bir dil, diğerlerine kıyasla. Kızlarınıza boş şans ve zihin açıklığı diliyorum. Amerika'ya ilgileri varsa bloga da arada uğrasınlar, ilgilerini çekecek videolar olabilir ;)

Sevgiler...

Bu arada, geçenlerde başıma çok ilginç, bir o kadar sevimli ve komik birşey geldi. Paylaşmak istedim, oturdum blog için yazdım. Motosikletli Kız'ın "İyi ki motosikletçi olmuşuz" öyküsü :)

Okumak isterseniz: İyi ki Motosikletli Kız Olmuşum

Facebook'ta paylaştım, çok güzel tepkiler aldı. Umarım siz de seversiniz...

Washington'dan sevgiler ;)

İşyerinde çok uzun zamandır websense kurulu olduğundan videolarınızı izleyemiyorum :)

anlattığın olay gözümün önünde canlandı :)
gerçekten çok iyi yaaaa o anda orda olmak isterdim daha detaylı izlemek isterdim :)

güzel bir olay,güzel bir anlatım
iyi ki motosikletli kız olmuşsun.:queen:
teşekkürler....

anlattığın olay gözümün önünde canlandı :)
gerçekten çok iyi yaaaa o anda orda olmak isterdim daha detaylı izlemek isterdim :)

Ben de dışarıdan kendi şaşkınlığımı izlemek isterdim aslında :) Küçük çocukla bir fotoğraf çektirmediğime üzüldüm. Güzel anı olurdu :)

---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:11 ----------

güzel bir olay,güzel bir anlatım
iyi ki motosikletli kız olmuşsun.:queen:
teşekkürler....

Çok çok teşekkür ederim :) İyi ki olmuşum :)

Uzun bir aradan sonra Washington'dan merhaba. Son dönemde iş yerinde yoğunluğum çok arttı. Motora binmiyor değilim ama blog için yapabildiklerim çok sınırlandı. O yüzden biraz uzak kaldık. İşte bu koşturmaca içinde haftasonu Maryland'da güzel bir yeri ziyaret ettim. Aslında sık gittiğim bir yer. Ama çekim yapma fırsatım olmamıştı. Amerika Yollarında serisinin ikinci videosu da böylece çıktı :) Tarihi dokusu, yengeçleri ve ev yapımı dondurmalarıyla ünlü bu mekanı gelin size de gezdireyim. Aşağıdaki videoda ;)

Bu arada kimileriniz görmüş olabilir. VOA'in Salı'dan Cuma'ya 20:45'te TGRT Haber ekranlarında yayınlanan bir bülteni var. Amerika gündemi... Artık onu ben sunuyorum. Gün içinde haberlerin yetişmesi için aralıksız bir koşturmaca içindeyiz. Denk gelirseniz izleyebilirsiniz. Belki ilgilinizi çekecek konular olabilir ;)

Bir önceki videoyu da hatırlatayım :)

Blogdaki hali de şurada: Motosikletli Kız Amerika'da

Motosikletli Kız'dan sevgiler...

Merhaba selin hanım maryland turu kısa ama özdü, teşekkürler.. İşlerinizin yoğunluğu için üzüldüm .. Zaten hangimizin yoğun değilki :).. Bu arada bayramınız da kutlu olsun hayırlı bayramlar.. Kazasız keyifli sürüşler.

Merhaba selin hanım maryland turu kısa ama özdü, teşekkürler.. İşlerinizin yoğunluğu için üzüldüm .. Zaten hangimizin yoğun değilki :).. Bu arada bayramınız da kutlu olsun hayırlı bayramlar.. Kazasız keyifli sürüşler.

Hasan Bey çok teşekkürler... Vesileyle herkese birşeyler yazmak istedim:

Evet işler beni biraz ezdi geçti :) Yazın sonu nasıl geçip gidiverdi anlayamadım. Motorla yaptığım haftasonu turlarını kar saydım artık yapacak birşey yok :) Bir süredir yıllık izinde, uzaklardaydım. Dönünce son aylardaki motor gezilerimden bazı fotoğrafları blogda paylaştım. Motor üstünde, aksiyon kamerasıyla çekilenler de var. Motosiklet.net'ten takipçilerin de ilgisini çekebilir diye düşündüm.

Amerika'da İki Teker Üstünde Hayat - Fotolar

Bugünse yine bana çook uzun gelen bir aradan sonra motorla "bırrrn" ladım. Herşey toz pembe oluveriyor birden. Motordan inene kadar tabii ;)

Akşamları Türkiye'ye yaptığımız canlı yayını sunuyorum artık, biliyorsunuz (sanırım) O yüzden şimdi akışı yapmak için kaçıyorum :) Ama gözüm kulağım sizde... Tüm Türkiye'ye selamlar ;)

Motosikletli Kız (Selin)

Şu dakikalarda hava Washington'da 9 derece. Galiba kışa hazırlık yazılarını erkene çekmem gerekecek. Bugün resmi tatil, işe arabayla geldim. Resmen "eldivenlerim olsaydı keşke" diye düşündüm. O kadar yani :)

Sevgiler,
Selin

Uzuuuunca bir aradan sonra, buz gibi bir Washington'dan tekrar merhaba. Sizi unuttum sanmayın. Siz beni unuttunuz mu peki? :)

Washington'dan her gün yaptığımız canlı haber bültenini devraldıktan sonra işler iyice yoğunlaştı benim için. Gönlüm hep forumlarda, yaşadıklarımı anlatmakta ama... Vakit sıkıntısı yaşıyorum, kusuruma bakmayın.

Bloğa gereken özeni göstermek adına geçen gün Amerikalı komşumla yaşadığım bir diyaloğu yazdım. E tabii üşengeç okuyucular için de bizzat seslendirdim :) İlginizi çekerse buyrun okuyun :)

http://blogs.voanews.com/turkish/selin/2012/11/12/Amerikalı Komşum ve Ben/

Kısa bir alıntı:

“Bu trafikte motor kullanmak için delirmiş olmalısın!” dedi Amerikalı komşum. Ben de sözcüklerin onun dudaklarından dökülüp kulağıma ulaştığı anla, kendi dudaklarımdan bir yanıt dökülene kadarki an içerisinde şaşkınlıklardan şaşkınlık beğendim kendime! “Bu trafikte mi?” diye bir soru döküldü benim de dudaklarımdan o şaşkınlık saliseleri geçince! “Motor kullanmak için daha iyi bir trafik düşünemiyorum” diye de ekledim.

Kış geldiği için geçen haftasonu hariç motorla çok yakın bir ilişkimiz olamadı. Özlem başladı yani :) Güncel gelişmeleri aktaracağım :)

Sevgiler,

Motosikletli Kız

dün akşam tgrt haberlerde sizi görünce forumda isdediği geridönüşümü alamayınca yazmaktan vazgeçti diye geçirdim içimden..
Demek öyle değilmiş..
vesselam..

dün akşam tgrt haberlerde sizi görünce forumda isdediği geridönüşümü alamayınca yazmaktan vazgeçti diye geçirdim içimden..
Demek öyle değilmiş..
vesselam..

Yooo, olur mu öyle şey? Günümün en keyifli kısmı forumlarda kurduğum iletişim oluyor. Sadece vakit giderek azaldı, seyrek uğrayabiliyorum. TGRT Haber'de yayınlanan bültenimiz koşturmacamı çok arttırdı... Buralardayım, buralarda olacağım ;) Teşekkürler... :)

Hey eMKey...senin sorunun ne biliyormusun adamım...lanet olası haberleri harika sunuş kabiliyetin...:p

Hey eMKey...senin sorunun ne biliyormusun adamım...lanet olası haberleri harika sunuş kabiliyetin...:p

Hahahahahahahahahahhaha :) Ah yok mu şu Türkçe'ye tuhaf çevirilmiş filmler! Az işlemedi içimize. Güzel espri oldu ama, çok güldürdün beni. Allah da seni güldürsün sadık okuyucu Mete Khan :) Lanet olası bir soğuk Pazartesi gününde, Washington'dan sevgiler ;)

Senin sorunun ne biliyor musun? Ses tonundaki sakinleştirici etki dostum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar