ha bide granajı tazikli suyla yıkamıyacaksın
Ön çamurluk altında bazı boyalar dökülüyor. Oda hiç sorun değil. Zaten paso toprak çamur doluyor. Kafa arkasında boya atması var. Sprey boyayı vur geç.
grenajda bir sorun yok. istersen saatlerce tanzikli su ile yıka, boya atan başka hiç bir yeri yok.
yola fln gitsem mesela yolda sorun çıkartırmı sizce yol dediğim karabükteyim bn ankaraya fln gitsem 300 km yol gitgel 600 fln bi sorun çıkartırmı öyle yolda? yani bn honda beatla günde 500 km yol yapıyodum banamısın demiyodu scooter bile
Uzun yol olarak eskişehire gittim. 200 km. 100 km de durduk. Bazı arkadaşlar benzin aldı. 15 dk içinde tekrar yola çıktık.
Hızım genel olarak 100 km idi. Işıklarda durmalar kalkmalar oldu. Bu motor hava soğutmalı, 300 km yol yapacaksan, ister 100 km de bir ister 150 km de bir mola verirsin. 15-30 dk vücudu dinlendirirsin.
Öğlen 12:00 dan Akşam 20:00 kadar arazide gezmedik yer bırakmadım. Toplamda 15 dk dan 4 mola verdik. Motoru 1.2. viteslerde bağırta bağırta, tabire caizse anasını belledim.
Benden başka burda kullanıcı olarak 20 krş yaktıran çıkmamıştır. Ne motor şişti, Ne arıza verdi. Her motor gibi yolculuk öncesi kontrollerini yapacaksın. yoldan geldikten sonra da ertesi gün yine bi kontrol yapacaksın. Bu her motora mahsus bir durumdur. Motora bakarsan o da seni istediğin yere götürür. :cat: