Bir bankacıya soralım o zaman![]()
Sıfır Risk sıfır zarar... %100 Kar olan bir iş yapılmaz mı ? bugün borsada bile para çok büyük dönse de bir hisse senedi bir seansta tavan gitse bile %10 kazanırsın öyle değil mi ??
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Bizde diyoruzki herkes yapsın ayda 1.000 tl ye kölelik yapma ama bizim insanımız köleliğe alışmış o daha kolay geliyor hani sırtını devlete dayada 1.000 tl al aman diyim çalış yeter sana Görüyoruz devletler bile iflas bayrağı çekmeye başladı artık...
makseli kardeş.ben tek teker imam biliyosun deil mi ?
şimdi işin ne olduğunu bi kenara bırakıp sadece ekmekle oynamak üzerine konuşcam önce.bu topic in buraya açılmasından ben de hoşlanmadım açıkçası arkadaşı uyardım onu da söylim.bak gerçekten işle ilgili detaylı bilgi sahibi olmadığın için başkalarını da yanlış yönlendiriyosun.çok bişey söylemicem tarafsız incele şirketi işi,o zaman görceksin doğruyu...
nobel tıp ödülü olan bi şirketten,dünyanın en iyi 150 doktorunun çalıştığı bi şirketten,ucla üni. de laboratuvarı olan ve dünyada bi üni de laboratuvarı olan ilk ve tek şirketten,dünyanın en iyi futbolcusu messi yi,david bechkam ı,barcelona,la galaxy,valencia,milan,inter,spartak moskova,shalke 04 ve dünyanın en iyi futbol,basketbol,voleybol takımlarını besleyen bi şirketten,dünyanın en iyisi seçilmiş güreşçimiz rıza kayaalp i,selçuk çebi yi,nur tatar ı,bahri tanrıkulu nu besleyen bi şirketten,üstüne üstlük benim ölümden ve borç batağından kurtulmamı sağlayan şirketten bahsediyoruz. kimsenin bana üçkağıtçı,düzenbaz ya da buna benzer tırı vırı bu işler diyerek ekmeğimle oynamaya hakkı yok.
tekrar söylüyorum bu topic in burayı açılması yanlış sizin yaptığınız ondan da yanlış ! eğer ciddi ciddi bu işin detaylarını gerçeğini görmek istiyosanız beni ekleyin facebook tan tek tek anlatırım.yoksa kimse ekmeğimle oynamasın bütğn dünyanın tanıdığı bi adamım üstelik müslüman,türk ve motorcu toplumunu temsil ediyorum yalan söylüyo olsam ülkenin bi çok şehrinde ekiplerim olmaz haberlere çıkmazdım...ben ispatla konuşyorum bana ispatla gelin !!!
http://www.facebook.com/tarikbalki
http://gundem.milliyet.com.tr/-tek-...em/gundemdetay/02.05.2012/1535073/default.htm
benim yazdığımı okuyan var mı acaba ?
makseli hırsızlık mı düzenbazlık mı yapıyoruz bunu mu demek istiyosun ? alimin fikri neyse zikri de o olurmuş !!!
nobel tıp ödülü olan bi şirketten,dünyanın en iyi 150 doktorunun çalıştığı bi şirketten,ucla üni. de laboratuvarı olan ve dünyada bi üni de laboratuvarı olan ilk ve tek şirketten,dünyanın en iyi futbolcusu messi yi,david bechkam ı,barcelona,la galaxy,valencia,milan,inter,spartak moskova,shalke 04 ve dünyanın en iyi futbol,basketbol,voleybol takımlarını besleyen bi şirketten,dünyanın en iyisi seçilmiş güreşçimiz rıza kayaalp i,selçuk çebi yi,nur tatar ı,bahri tanrıkulu nu besleyen bi şirketten,üstüne üstlük benim ölümden ve borç batağından kurtulmamı sağlayan şirketten bahsediyoruz. kimsenin bana üçkağıtçı,düzenbaz ya da buna benzer tırı vırı bu işler diyerek ekmeğimle oynamaya hakkı yok.
Hepinizin hayalinde bütçesi sebebiyle alamadığı sürekli ertelenen motorlarımız vardır ve hep içimizde kalır...
Artık böyle olmasına izin vermemek için çok güzel bir fırsat var.
Ben fırsatı değerlendirdim ve hayalime çok yaklaştım, gelin sizde bu hayalinizi gerçekleştirin alalım şu motorları.
Hayallerini gerçekleştirmek isteyen arkadaşlar bana mesaj ile geri dönsün lütfen
biz kimsenin işine gücüne çamur atıyo muyuz
yarıldım yaa:queen:Ara beni boya beni gibi oldu boyle. Birşey varsa herkes bilsin , özel muamele pek hoş karşılanmaz gibi geldi bana![]()
%100 kar yatırımın doğru olduğunu kanıtlamaz.Kar oranın %100 olması için yapılması gereken nedir?