medem bu kadar kolay sen niye sahip olamadın:sunny:
böyle bir şeye sahip olduktan sonra arasaydın daha inandırıcı olurdu:rendeer:
Yok öyle dünya doğuştan gelen pratik ticari zekanız yoksa,ya da babadan fabrika arsa kalmadıysa bırakın köşeyi dönmeyi düz yolda zor yürürsünüz.
hep merak ederdim bu zincirciler kerizleri nasil avliyor diye megersem kerizin yana yakila almak icin varini yogunu ortaya koyabilecekleri bir sey bulup
ona cok kolay bir sekilde ulasmalarini saglayacaklarini vaad edip elinde avucunda ne var ne yok alip altlarina z1000 cekiyorlarmis
bu baslikta bunun nasil gerceklestigini gormus oldum ve artik dahada bilinclendim cok tesekkurler yesewi bir an icin ben bile hayal alemine gecis yaptim
altimda istedigim motorla bir kac sn dolandim
BeylerBenim Mesleğim Sermaye Piyasası YATIRIM UZMANLIĞI ( spk lisansnlı ) Titan denilmiş titan diyelimki ? senin cebine para girecekmi arkadaş ? evet girecek o zaman titan olmuş olmamış gerisi bizi ilgilendirmez.
Network işi olsa diyelim ki diyeceksiniz of cok zor iş durmadan çalışıcaksın... peki hangi çalıştığımız işte bize durduğumuz için para veriliyor söylermisiniz ? çöpcü olsanız bile sokakları süpürmesseniz haydi baybay derler yollarlar.
Sadet zinciri Yok , İsteyen çalışır kazanır istemeyen kazanmaz bu kadar basit Ama kazanan adammı görmek isdiyorsunuz size Bir isim vereyimTek Teker İmam TARIK BALKI .... araştırın beyler nelere sahip olduğunu görün
Bende bir Yatırım Uzmanı oalrak söylüyorum önerdiğim İşi yapmamak benim Yatırım işime bile aykırıdır
çünki %100 kar sağlayan bir iş yapılmassa aptallıktır... Saygılar
![]()
Bir bankacıya soralım o zamanÇok merak ettim? Ben de bankacıyım.
aciklik grlecegini pek sanmam oyle birsey olsa herkes yapar neden ayda bin liraya talim edeyimki demi..
şu sorduğun soru 2*2= 4 etmez mi gibi bir soru oluyor.BenceBir bankacıya soralım o zaman![]()
Sıfır Risk sıfır zarar... %100 Kar olan bir iş yapılmaz mı ? bugün borsada bile para çok büyük dönse de bir hisse senedi bir seansta tavan gitse bile %10 kazanırsın öyle değil mi ??
şu sorduğun soru 2*2= 4 etmez mi gibi bir soru oluyor.Bence
yesewi' Alıntı:sen ancak ayda 1.000 tl ye ömür boyu çalışırsın