bi gelsin gözümle görüp sağını solunu elleyeyim bir de bir tur bineyim zaten çıplak motorlara bayılırım alırım yaniselam nasılsınız beyler.. delileoo adamım git suzuki ınzumaya al bak bin keyfine...
bi gelsin gözümle görüp sağını solunu elleyeyim bir de bir tur bineyim zaten çıplak motorlara bayılırım alırım yaniselam nasılsınız beyler.. delileoo adamım git suzuki ınzumaya al bak bin keyfine...
motor 330 km de yedeğe düştü bakalım tam bittiğinde km kaç olacak
ileri sürüş tekniklerinin temelinde refleks ve ani karar verme hızı,trafikte öngörü esastir
Teknik süperYEDEK DEPOYLADA ORTALAMA 70-80 km/s iLE Bİ 60 KM GİDERSİN.....yanlız full depo 330 km e gitmişsen...... biraz basıyosun sanırım.![]()
bugün mesela 5 tl ye kurtköyden kadıköye gittimşoklar içindeyim
allah bozmasın...
bu arada arkadaşlar alakasız olacak ama sürüş teknikleri hakkında nasılız...
kontra tekniğini sindirmeye çalışıyorum bu aralar ve mükemmel bir teknik..sürüşüm baya profesyonele doğru gidiyo.. çok keyifli...
fiziksel olarak bi yanıtını bulamadım ama acayip birşey![]()
YEDEK DEPOYLADA ORTALAMA 70-80 km/s iLE Bİ 60 KM GİDERSİN.....yanlız full depo 330 km e gitmişsen...... biraz basıyosun sanırım.![]()
bugün mesela 5 tl ye kurtköyden kadıköye gittimşoklar içindeyim
allah bozmasın...
bu arada arkadaşlar alakasız olacak ama sürüş teknikleri hakkında nasılız...
kontra tekniğini sindirmeye çalışıyorum bu aralar ve mükemmel bir teknik..sürüşüm baya profesyonele doğru gidiyo.. çok keyifli...
fiziksel olarak bi yanıtını bulamadım ama acayip birşey![]()
cbr a vereceğin paranın üstüne 2 daha koy inazuma alYağmurda sürmek michelinle çok keyifli.
Kayma derdi yok, frende sorun yok.
190 kmde benzin göstergesi tam ortada.
Sakin sürünce 350 - 380 gidiyor.
Motoru sattığım anda 5- 6 bine 2. El hyosung gt 250 comet alacağım.
Belki 2 bin daha verip cbr 250 alırım.
Yağmurda sürmek michelinle çok keyifli.
Yağmurda sürmek michelinle çok keyifli.
cbr a vereceğin paranın üstüne 2 daha koy inazuma alracing e geçip tarz değişikliği yapmamış olursun
![]()
Comet 250'de hyosung'un malı Gt250R'da. Comet 250 almazsam cbr250 alırım demişsiniz. Hyosung'a karşı belli ki bir ön yargınız vb bir duygunuz yok. Benimde öyle tabiki şunu merak ettim. Neden Gt250R değil de, Cbr250![]()
hayırlı olsun... bende seneye öyle birşey düşünüyorum....comet hoş bir motor...bahara satabilirsem motoru ..![]()
Sübab sesidir genede bilen birine dinletebilirsin disktende gelir bazen o tür sesler.Merhaba arkadaşlar bende 2 hafta kadar önce 2012 model 9 binde tertemiz siyah bir ybr aldım. Aranız akatılmış bulunuyorum,bir sorum olacak motosikletle yolda 5-6 bin devirde seyrederken hafif bir ıslık sesi duyuyorum ( kasktan gelmediğine eminim) bu normalmidir,sizinde karşılaştığınız birşeymi?