[Bursa - MT]

Ercan ne zaman gidiyorsunuz? Bu arada motora başlaman da ilginç miş :)

Gökhancım bu akşam 20 - 20:30 gibi çıkıcaz katılacak olanlarla. Buyur gel. Ya alacahırkada yada dağ yolunda jandarma çatrağında buluşuruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

yaş 18 i doldurmmadığımdan tek başıma alamıyorum.... :(

Anladım kardeşim ozaman babaya iyi bi takla atacan :D

Gece 12 de işten çıkınca ararım, hala tepelerdeyseniz çıkar gelirim. Kestane ve kahve yi çok severim :cherry:

Bekleriz abi . Konuştuğumuz gibi hareket ederiz gelme durumun olursa.

Gelecek arkadaşlara alternatif yol fikirlerimide sunayımda :)

İsterseniz önce bakacakta manzara keyfi ve kahve içer sonra aşşağılarda bir yerde ateş başı muhabbet yapabiliriz.
Ha bu kadar yol beni kesmez ekşın yapalım dersenizde soğukpınar tarafından orhaneli yoluna bağlanarak dursaya dönüş yapabiliriz.
Tepeye kar yağmış ama muhtemelen yollarda bişey kalmamıştır. Bakacak mevki gerçekten çoook soğuk olacaktır. -5 ile +5 arası sıcaklıkları göze alın derim. Yağmurluk poşet vs ne bulursanız yanınıza almayı unutmayın . Kafa feneri sırt çantasıda bulundurun. Buluştuğumuz yerde almak yapmak isteyeceğimiz şeyleri netleştirip yola çıkarız. Şartların gerektirdiği şekildede yola devam ederiz.

Maksat muhabbet, yol, viraj , zor şartlarda sürüş psikolojisini geliştirmek sonuçta. Yolda sakin gerek hızlı gerek yavaş keyfe keder bir sürüş yaparız.( nası bi cümle kurduysam burda :) ) Anladınız işte beni :D

Hay ben böyle şansa ne zamandır motorla çıkmıyorum bi akşam gezmesine çıkayım dedim misafir geleceği tuttu :jocolor:

Sıkma canını Gökhancım bidakine yine gideriz ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Kar yağışıda varmış :D hehe çok eğlenceli olacak çook :)

Şimdi gelenler

mehmetler
ve
ben :)

Saat 19:00 - 19:30 kent meydanındayız.

Balibey aradım ulaşamadım umarım gelmek istersen yetişirsin.

Yol cok bozuk olur mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

En iyisi ben bi sukuter ayarliyayim. Kar mar derken cibir i dagitmayalim. 7 bucuk ta orada olmaya calisirim.

:bounce:Diikkatli gidin gelin ha içinizden ,ölü,yaralı,gazi,şehit çıkmasın,yahut bilmem kaç Mt Bursa üyesi tüm aramalara rağmen henüz nerde oldukları bilinmiyor gibi haberler...Köpeklere ve ayılara ve kurtlara da dikkat edin,hatta bizden selam çakın,barış için buradayız falan gibi,macera ve adrenalin her zaman iyidir.Varmı Bursa Mt gibisi hanimiş buyursun...:cat:

Herkese merhaba bir sorum vardı. Bursadaki motomax mağazası satadın orda altıparmak caddesinde midir?

uludag grubu yola cıktı mı? Ben ancak hazırlanabildim (kaskım kayboldu, onu aramakla gecti zaman).simdi cikarsam yarım saat sonra kent meydanında olabilirim. Durum nedir? Ciktiniz mi?

Birazdan ankara anıtkabire yolculuk için yola çıkıyoruz,son hazırlıklar.

bu gece cok guzeldi arkadaslar tesekkurler uludaga cikamadk ama en az onun kadar zevkli ve huzurlu bi gece oldu :)

uludag grubu yola cıktı mı? Ben ancak hazırlanabildim (kaskım kayboldu, onu aramakla gecti zaman).simdi cikarsam yarım saat sonra kent meydanında olabilirim. Durum nedir? Ciktiniz mi?

Dostum grup yola çıkalı bir saat olmuş sen sorduğunda malesef :( Zaten arkadaşların teknikl ve ekipmen sıkıntılarından dolyıo vazgeçtik uludağdan. Mudanya kurşunlu gemlik rotasında takıldık ama gayet eğlenceli ve güzel bir geceydi katılan katılamayan herkese teşekkürler ;)

Mehmetler özellikle eyvallah derim ;)

Dostum grup yola çıkalı bir saat olmuş sen sorduğunda malesef :( Zaten arkadaşların teknikl ve ekipmen sıkıntılarından dolyıo vazgeçtik uludağdan. Mudanya kurşunlu gemlik rotasında takıldık ama gayet eğlenceli ve güzel bir geceydi katılan katılamayan herkese teşekkürler ;)

Mehmetler özellikle eyvallah derim ;)

Rica ederiz abi ne demek :) müsait ve yengen vizesi olduğu sürece sorun yok :) kar kış kıyamet yağmur farketmez :) Bu gece hepimiz biliyoruz aramızda sanki tatlı su motorcusumu ne vardı :) Fotolar yolda geliyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------

Merhaba arkadaşlar güzel bir turlama oldu gezmeye yer arıyordum bende saat 19:30 da Bursa kent meydanında buluştuk Ben Ercan abi Mehmet Haktan Ümit ve Cengiz abi daha sonra Cengiz abi ve Ümit gelemediler bizde uludağ niyetiyle çıktığımız yola mudanya çekirdek kafede bulduk kendimizi :) daha sonra sahil yolunda herkes doyasıya birbirinin motosikletini kullandı :) güzel oldu haktan maşallah teker stoppie :) güzeldi ufaktan kurşunluya doğru geçtik orada iskelede deniz manzarasıyla hoş sohbet muhabbetle saat 12 yaptık ordan biz Mehmet'ler Gemlik'e ayrıldık Haktan ve Ercan abi de Bursa'ya doğru yol aldılar güzel gece oldu herkese teşekkür ederim. Ve Fotoğraflar biraz aydınlattım o yüzden kalitesi düşmüş olabilir affola :) Birazcıkta oynadım :)

güzel bi gezi olmuş belli tekerinize sağlık :)eh resimleri görünce bizde gelemesekte gezmiş kadar olduk bu arada tekerlerdeki reflektörlerde çok güzel görünüyor:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar