Merhaba arkadaşlar ben beyaz cb mi 3 ay önce izmir yükselişden aldım. ilk motorum ve henüz 1.300 km yaptım. şu ana kadar bu motoru seçtiğim için hiç pişman olmadım. çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. yeni başlayacak olanlar için doğru tercih. başlangıç motorudur demiyorum yanlış anlaşılmasın başlangıç için doğru seçimdir diyorum. ben alırken bir sene acemiliği geçirir satarım diyordum. ama sonra düşüncem değişti, ilerde bir ss de alsam v strom 650 de alsam cbmi satmak istemem. çünkü şehir içinde kullanmak için biçilmiş kaftan. hatta şehir merkezinden 100 km yarıçapında bir dairede ulaşım için mükemmel diyebilirim. yakıt maliyeti çok düşük, kıvrak, pratik, parçası ucuz, markası honda, görünüm estetik, fiyat makul. ama uzun yola gitmek için çok doğru bir seçim olmayabilir. çünkü 100 km/h' nin üstüne çıkmaz düz yolda. şehirlerarası yollarda 100 km/h nin üstüne çıkamamak tehlikeli bir durum. belki bir çok kişiye ters gelebilir ama ben özellikle şehirlerarası yollarda ve otobanlarda hızlı motorların daha güvenli olduğunu düşünüyorum. şimdiye kadar kafamı meşgul eden iki konu oldu. birisi lastik konusu. kuru zeminde hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. ancak ıslak zeminde sıkıntı olur bunlar naylon bazlı diyenler var, diğer taratfan ıslak zeminde de gayet iyi diyen de var. lastikleri değiştirmeli miyim yoksa gerek yok mu bu konuda kararsızım. lastikleri değiştirmek 220 TL demek. bir de 1.000 km bakımında yükselişte bir litremi koydular 0.8 litremi koydular bunu bilmiyorum. şu yağ değiştirmesini öğrenmek lazım en güzeli bu bence. ama nasıl nerden kimden öğreniriz bilmiyorum. hem en doğru yağı koyarız hem de doğru miktarda istediğimiz zaman da değiştiririz. bu arada şunu da yazayım, akdemir de çanta takdırdım kappa' nın 28 liklerinden galiba 120 TL 10 taksit bunu da paylaşayım dedim.