casillas00
shinko'nun arazi aracları için ürettigi lastigi bilemem de. Amerikada sıklıkla klasik motorlarda görebilecegin bir markadır.Bu arada DRZ ve XT arasında kaldım.E ve R arasında görünenin dışında ne gibi farklar vardır?kilo,boy gibi'mi?Her birini ayrı ayrı deneme imkanım olmayacak iyi birini secip fiyatta anlasıp almak istiyorum.2005-2008 arası xt bakıyorum 2000-2002-2003 model motoruna adam 2008 model motor satanla aynı parayı ıstıyor.Ben boyle bırsey gormedım.Acaba 2000 model alsam 10 sene sonra yenisiyle'mi takas etsem?
Bende Drz ve XT arasında kalmıştım şimdi drz'nin yağ eksiltme problemi olduğunu kullanan 1-2 kişidende duydum ve forumlardada bu yazılıp cızılıyor.Normal bi yag yakarak değilmiş bu eksiltme motorda kaçak oluyormuş birtanesine bende baya niyetlenmiştim bunu duyunca vazgeçtim.Ve piyasası yavaş bir motor XT'ye bakarak.
XT'de ise 41Bindeydi benim motor sağ elimin pek ayarı yoktu ne varsa gidiyordum genede yağ eksiltmem olmuyordu.
X modeli Supermoto'su Frenleri farklı ilk başta R'ın fren merkezi X'e göre daha ufak.X'ın amortisorleri daha sert 660-670gr yağ alırken R'ıınkı 600gr felan alıyor. R'ın maşaları gri oluyo

Başka aklıma gelen farklılık yok.Motor güçleri 2sindede aynı onda bir fark yok
Araziye gireyim derseniz R alın ama daha cok Asfalt sürücüsüyüm derseniz X'i tercih edin ben X'le araziyede dalıyordum bi ara abarttım special crosslarla girdim ormanlara 160 kilo agırlık üstüne asfalt lastikleri baktim ön lastik kanala düştü ben arkada motor önde sürükleniyoruz